NEDELJA DAN ZA PRIRODU: Otvaranje biciklističe sezone 2017.

OSTALI SPORTOVI  

SJAJNE VESTI & NIŠKE VESTI O OTVARANJU BICIKLISTIČKE SEZONE 2017.

Udruženje biciklista “Karavan Tim” u nedelju 26. marta organizuje tradicionalnu akciju „Otvaranje biciklističe sezone 2017“. Kako je svake godine zainteresovanost sve veća, ove godine očekuju veliki biciklista iz Niša i okolnih gradova. Okupljanje učesnika zakazano je na Trgu kralja Milana u 10:30.

„Pozivamo vas da nam se pridružite na tradicionalnoj akciji „Otvaranje biciklističe sezone 2017“ koju ove godine organizujemo u saradnji sa Biciklističkim klubom “Naissus 018” – piše u udruženju biciklista “Karavan Tim”.

Vožnja će biti održana 26. marta, okupljanje učesnika je u centru grada od 10:30 časova, dok je polazak planiran za 11 sati.

“Vozićemo do Čegra, preko sela Hum i Brenica. Kretaćemo se umerenim tempom uz poštovanje tempa najsporijeg, jer je vožnja rekreativnog tipa. OBAVEZNO poneti dobru volju, sportske rekvizite, kako bismo nastavili druženje na odredištu, i naravno bicikl. Iako kaciga zakonom nije obavezna, mi Vam je toplo preporučujemo.” – dodaje se u saopštenju.

Ruta karavana

Na Čegru je organizovano druženje sa životinjama iz Udruženja Zoo Planet, prijatelja akcije, a učesnici se mole da poštuju sve saobtraćajne propise i ne pretiču čelo kolone.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login