Pobedom nad Argentinom odbojkašice Srbije obezbedile put u Rio

ODBOJKA  
Pobedom nad Argentinom odbojkašice Srbije obezbedile put u RioSJAJNE VESTI DONOSE ODBOJKAŠICE SRBIJE!

Rio mi dolazimo, karte smo čekirali i još nam je ostalo da danas vidimo kojeg će sjaja biti medalja na našim grudima!

Za sada je srebrna sigurna, a da li će biti zlatna zavisi od meča Japanki i Kineskinja koji se igra se od 12:20 časova po našem vremenu. Ukoliko domaćin Japan savlada Kinu naše reprezentativke će se okititi zlatnom medaljom.
Zato ćemo zdušno navijati za ekipu Japana, a i zbog toga što smo u susretu sa selekcijom Kine pretrpeli jedini poraz na turniru.

Naša ženska odbojkaška reprezentacija izborila je plasman na Olimpijske igre u Riju de Žaneiru sledeće godine, pobedom u poslednjem kolu Svetske lige nad Argentinom sa 3:2, po setovima 25:16, 25:19, 20:25, 23:25 i 15:4.

Ovaj veliki uspeh smo postigli uz dosta problema u trećem i četvrtom setu, da bi peti odlučujući vrlo brzo završili. Krenuli smo onako kako je to najbolje, prvi set 25:16, drugi 25:19 i kada se očekivao siguran trijumf, naše igračice staju u igri i dozvoljavaju Argentinkama da prelome deo meča. Treći set dobiju sa 25:20, i sledeći istina uz nešto jači otpor Srpkinja sa 25:23.

Sve što smo gradili u prethodnih 11 mečeva, od toga 10 trijumfa, dovodimo u pitanje. Probudile su se naše devojke baš kada je trebalo, peti set rešavamo ekspresno 15:4 i dokazujemo da prethodne pobede nisu slučajne, a ekipa Argentine nema za čim da žali, pružile su veliki otpor i doživele dostojan poraz.

Sa ovog turnira, u Rio de Žaneiro idu dve najbolje plasirane selekcije, jedna je selekcija Srbije, kojoj je ovo treće uzastopno učešće na OI, a koja selekcija će biti drugi putnik znaćemo posle susreta između ekipa Japana i Kine, mi priželjkujemo da to bude Japan.

Budite kraj svojih televizora i navijajmo za selkciju Japana, ipak zlato bolje sija od srebra,

Našim Olimpijkama želimo srećno na putu za RIO!

BRAVO!
SJAJNO!Jedan odgovor na temu "Pobedom nad Argentinom odbojkašice Srbije obezbedile put u Rio"

  1. Pingback: Odbojkašice Srbije pobedile Nemačku na startu Evropskog prvenstva | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login