Ana Ivanović u šesnaestini finala Australijan opena

TENIS  
Ana Ivanović u šesnaestini finala Australijan opena

SJAJNE VESTI IZ AUSTRALIJE

Ana Ivanović je bez problema savladala 113. igračicu na svetu Letonku Anastasiju Sevastovu sa 2:0, a po setovima 6:3 i 6:3. Meč je trajao 96 minuta, a Ana se u narednom kolu sastaje sa Medison Kis (Madison Keys) koja je bila bolja od Jaroslave Svedove (6:7 (4:7), 6:3 i 6:3).

Što se tiče meča nije bilo spektakularnih gemova, prilično rutinski odrađen posao i prolazak u naredno kolo. Dobra vest da je Ana Ivanović na putu povratka u dobru formu i da se možemo nadati da će i sledeći mečevi biti dobri kao i prethodni, bar što se ishoda tiče.

Meč je bio prekinut pri rezultatu 4:3 kada se desio incident na tribinama. Naime, zbog pada starije žene niz stepenice tribina Rod Lejver arene, ovaj meč je na 26 minuta prekinut, ali je posle nastavljen brejkom Ane i filanim gemom koji je označio kraj meča. Za prethodnih 6 odigranih gren slemova Ana je tek drugi put prošla u šesnaestini finala.

Na žalost naša druga predstavnica na ovom gren slemu, Jelena Janković, nije uspela da pobedi Lauru Siegemund. Izgubila je rezultatom 1:2, a po setovima je bilo 6:3, 6:7 (5:7) i 4:6. Jeleni želimo da na sledežim turnirima pruži bolju igru i ostvari bolji plasman.

ANA SREĆNO!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login