Sjajna noć u NBA ligi za Jokića i Marjanovića u pobedama svojih timova

KOŠARKA  
Sjajna noć u NBA ligi za Jokića i Marjanovića u pobedama svojih timova

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

Proteklo veče za naše košarkaše bilo je odlično!
I Nikola Jokić i Boban Marjanović su doprineli pobedama svojih klubova sjajnim zalaganjem na terenu. Jokićev Denver je pobedio veoma jaki Čikago rezultatom 115:110, dok je Bobijev San Antonio sjajnom strategijom bio bolji od Dalasa 116:90. Trener Greg Popovič je ponovo pokazao zašto ga zovu „Ludi Srbin“ i magijom „mešanja igrača“ nadmudrio protivničku ekipu.
Nikola Jokić je za svojih 25 minuta na terenu postigao 14 poena uz 12 skokova i 3 asistencije. Ponovo je imao dabl-dabl i to više nije neka novost za njega, obzirom da ih je imao već 5 u poslednjih 7 mečeva. Obzirom da su Čikago Bulsi većinu utakmice vodili Nikola je postigao trojku u odlučijućimk momentima. Sa sjajnom igrom ispod svog obruča bio je bitna karika u pobedi Denver Nagetsa. Fenomenalni Danilo Galinari predvodio je ovu ekupu sa 33 poena, a Nikoli je bilo olakšan posao jer u Čikagu nisu igrali Pau Gasol i Nikola Mitorić.

Naš drugi centar Boban Marjanović, koji već odavno ima nadimak „Bobinator“, na terenu je proveo 17 minuta i pružio jako dobru partiju. Bez obzira što je imao samo 7 poena on je uspešno obavio zadatak koji mu je poverio Greg Popovič. Bio je dobar u osvojenim loptama – imao ih je 7, dok su njegovi saigrači Kavai Lenard sa 23 i Markus Oldridž sa 14 poena bili nosioci pobede Sparsa.

Inače navijači Sparsa su i dalje kreativni. Ovaj put su za svog omiljenog lika postavili šaljivi video-klip. Protekle noći Bobi je imao ulogu: „Kad Boban primi loptu na postu“:

Pogledajte i Bobijev učinak u protekloj noći:

Rezultati:

Denver – Čikago 115:110
Dalas – San Antonio 90:116
Vašington – Filadelfija 106:94
Atlanta – Indijana 102:96
Šarlot – Majami 95:98
Orlando – Los Anđeles Klipers 93:107
Bruklin Nets – Sakramento 128:119
Klivlend – Boston 103:104
Njujork – Memfis 85:91
Juta – Milvoki 84:81

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login