Beer Garden na Adi Ciganliji

DOGAĐAJI  
Beer Garden na Adi Ciganliji

SJAJNE VESTI ZA LJUBITELJE PIVA!

Od 10. jula do 12. avgusta na Adi Ciganliji (Makiška strana), Beogradska kulturna mreža će ove godine će po prvi put organizovati manifestaciju pod nazivom Beer Garden, a sve u cilju promocije Belgrade Beer Fest-a i privlačenja većeg broja turista u Beograd.
Ada Ciganlija će u jeku turističke sezone postati centar dešavanja u gradu, jer će Beer Garden Fest biti najveći pub na otvorenom u Srbiji sa neverovatnom ponudom – preko 150 vrsta piva služiće se u prelepom prirodnom ambijentu.

Sa velikim izborom različitih pivskih stilova, koji obuhvata kombinaciju engleskih Ale piva, belgijskih Blonde, nemačkih Hefewaizen i klasičnih Lagera, Beer Garden će predstavljati pravi raj za pivske sladokusce. Posebnu čar ovom pivskom događaju daće i prisustvo velikog broja predstavnika sve popularnijeg „craft“ pokreta pivarstva. Različitost ukusa, tekstura, aroma i boja koje definišu „craft“ piva u kombinaciji sa domaćim omiljenim pivskim brendovima i vrhunskim industrijskim pivima iz 40 zemalja širom sveta, donose nam preko 150 pivskih brendova i najveći šank točenih piva u regionu.

Beer Fest je dokazao da uz pivo najbolje ide muzika, zato će posetioci Beer Gardena pored degustiranja raznovrsnih pivskih ukusa sa svih strana sveta, svako veče uživati i u muzičkim koncertima, a ulaz će biti besplatan.

U toku dana Beer Garden će biti mesto za beg iz letnje vreve i uživanje u prirodi sa prijateljima i porodicom uz pivo i hranu. Da bi posetiocima boravak u Beer Gardenu bio što zanimljiviji, biće organizovana dugogodišnja, već tradicionalna kampanja »Biram da recikliram« u saradnji sa ReCan fondacijom, kao i dobrotvorne, edukativne akcije i zanimljiva takmičenja.

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Beer Garden na Adi Ciganliji"

  1. Pingback: Belgrade Beer Fest objavio muzički program | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login