Zlato za naše vaterpoliste u Bergamu

VATERPOLO  
Zlato za naše vaterpoliste u Bergamu

SJAJNI VATERPOLISTI!

Kakva utakmica! Kakva snaga! Kakva volja za preokretom! Jednom rečju ŠAMPIONI!
Momci su doneli Srbiji još jedno zlato. Kakav jun za Srbiju i naš sport. Neki od nas nisu ni svesni šta su sportisti ovog juna 2015. godine pokazali. Toga ćemo biti svesni tek kada prođu nedelje i meseci.

Što se tiče utakmice, bila je prilično teška u prve dve četvrtine, a tako laka u druge dve, da su se svi pitali da li je to ista utakmica!?

Ukupni skor:
Srbija – Hrvatska 9 : 6 (Po četvrtinama bilo je: 1:1, 1:3, 3:1, 4:1)

Neke od izjava:

– Čestitam ekipi i čestitam košarkašicama. Znali smo koji nam je cilj, nismo obraćali pažnju na probleme. Utakmica dostojna finala. Hrvatska je igrala odlično i reč je o ekipama koje su najviše pokazale. Odmorićemo do 2. jula a onda pripreme za Kazanj – rekao je Savić.

Živko Gocić:
– Ova ekipa je pokazala šta može. Nismo razmišljali o porazu ni kada je rival imao i igru i rezultat. Znali smo da će napad da proradi. Presrećan sam jer smo obezbedili Rio i to je najvažnije.

Filip Filipović:
– Šta da se kaže u ovakvim situacijama a da se ne ponavljamo. Ipak specifična pobeda zbog svega što nas je pratilo.Čestitam ekipi na zlatu, na olimpijskoj normi. Idemo dalje.

Dušan Mandić:
– Zahvalnost njima jer bez njih ni ja ne bih igrao ovako. Veliki finale, dva odlična tima. Izdržali smo napade Hrvata i uspeli da se vrtimo u igru na sjajan način.

Duško Pijetlović:
– Znali smo šta nas čeka. Hrvatska je izvanredna ekipa, odlično se poznajemo. U početku nas nije išlo, Ipak odbranom smo čuvali šansu za preokret.Kada smo izjednačili bio sam siguran u pobedu.

Milan Aleksić:
– Mi smo ekipa!

Andrija Prlainović:
– Bilo je teško. Jakih šest utakmica sa kadrovskim problemima .Na kraju presrećan sam zbog svega, najviše zbog onih koji su smatrali da nemamo velike šanse. Sada je na redu Kazanj.

Slobodan Nikić:
– Velika utakmica. Šta drugo da kažem. Pokazali smo po ko zna koji put da smo najjači kada je najteže.

Sava Ranđelović:
– Nije bilo lako ali sam verovao u ekipu. Hrvatska je dve četvrtine odlično igrala ali smo se mi digli kasnije i preokrenuli rezultat.

Gojko Pijetlović:
– Upoznali smo hrvatski napad, znali odakle su najopasniji. Odbrana je bila ključ uspeha. Sada smo rasterećni, to mnogo znači. Mirno idemo na Svetsko prvenstvo.

Branislav Mitrović:
– Rekao sam da može da bude samo jedan. I to smo opet bili mi.

Nikola Jakšić:
– Teško mi je da sada bilo šta kažem. Moj najsrećniji dan u karijeri. Zahvalan sam selektoru i drugovima što su mi ukazali poverenje. Pokazali su da su veliki.

Miloš Ćuk:
– Odavno nije bilo tako teško. Hrvati su odlično igrali ali mi smo se na vreem podigli. Velika je stvar olimpijska norma. Presrećan sam. Na redu su pripreme.

Stefan Mitrović:
– Velika pobeda iz više razloga. Sada smo putnici za Rio, sačuvali smo trofej. Ništa lepše nije moglo da nam se dogodi. Bravo momci.

Svaka čast svim momcima!Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login