9. JSBelgrade 8. avgusta u Beogradu

DOGAĐAJI, IT TEHNOLOGIJE  
9. JSBelgrade 8. avgusta u Beogradu

SJAJNE VESTI ZA JS PROGRAMERE!

8. avgusta 2015. godine u Beogradu, biće održano okupljanje, a ujedno i predavanje JS zajednice.

Ovaj događaj će biti održan u ICT HUB-u, a zbog ograničenog broja (maksimalno 150 mesta) neophodno je da se registrujete.
Mesto održavanja: ulica Veljka Dugoševića broj 54, zgrada A5, II sprat, 11000 Beograd.

Ovo će biti sada najveće okupljanje JS zajednice u Srbiji. Nakon 8 uspešnih, manjih, okupljanja na kojima su održavana predavanja vezana za JS ovaj put ekipa koja organizuje ovaj događaj uspela je da obezbedi učešće Stefana Bonemana. Na ovom prvom većem događaju, programer Stefan će govoriti na tri teme: „Hoodie“, „npm“ i „semantic-release“. JSBelgrade planira da ojača JS zajednicu i u budućnosti organizuje još veće događaje sa gostima iz Evrope. Na prethodnim okupljanjima, publika je imala prilike da čuje predavače poput James Halliday – Substack, Gojka Adžića, Igora Terzića, Bogdana Gavrilovića, Gorana Gajića i Aleksandra Simovića. Detaljnije o samim temama i događaju možete naći na ovom linku: 9. JSBelgrade.

Ko je Stefan Boneman?

Stefan Boneman je web programer koji živi i radi u Berlinu (Nemačka). Kroz svoje delovanje, kao programer, on pokušava da olakša život kolegama programerima. Tačnije on pokušava da izgradi bolje internet okruženje za programere. Svoja iskustva prenosi širom Evrope, gdje god mu se to omogući. Za sada bio je predavač više od 10 puta i to u Austriji, Nemačkoj i Mađarskoj. Ovaj događaj će upisati kao 4 državu u kojoj je preneo svoja iskustva. Na predavanju imaćemo priliku da ga čujemo u poljima „Hoodie“, „npm“ i „semantic-release“.

ICT HUB-U je biznis inkubator za tehnološko preduzetništvo. ICT Hub ima za cilj da pomogne tehnološke preduzetnike da uspešno razviju svoj proizvod i omogući prelazak u fazu finansiranja i izlaska na tržište. Mladim ljudima pružamo moderan prostor za rad i punu mentorsku, tehničku i infrastrukturnu podršku da svoje ideje pretvore u uspešan biznis. Osnivači i investitori su DNA Communications i Orion telekom, u saradnji sa USAID-om. Partneri projekta su i Srpska asocijacija menadžera (SAM) i Serbian Private Equity Association (SPEA). ICT Hub je upisan u Registar inovacione delatnosti Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kao organizacija za infrastrukturnu podršku inovacionoj delatnosti u statusu poslovno-tehnološki inkubator.

SVAKA ČAST JSBELGRADE!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login