Čukarički minimalcem savlagao Gabalu u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope

FUDBAL  
Čukarički minimalcem savlagao Gabalu u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope

SJAJNI ČUKARIČKI!

Ekipa Čukaričkog sigurno korača ka trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope!

Na Banovom brdu pred oko 4.000 gledalaca Čukarički je hrabrom igrom uspeo da savlada ekipu Gabale. Rezultatom 1:0 Čuka je bila bolja od ekipe iz Azerbejdžana i tako svojim navijačima donela mnogo optimizma i radosti pred drugi duel u Azerbejdžanu. Na poziv trenera Vladana Milojevića navijači Čukaričkog došli su na tribine u većem broju i davali su svoju podršku tokom celog meča.

Pre ovog meča trener Čukaričkog je istakao da je Gabala favorit u ovom meču jer je dosta njihovih igrača upoznato sa našim fudbalom i da su već igrali sa klubovima iz Srbije. Na početku meča Čukarički nije mogao da računa na kapitena Matića koji se povredio pred sam meč.
Utakimica je bia veoma teška i napeta. Igralo se prilično grubo, na ivici žutih i crvenih kartona. Gabala je slala puno dugih lopti i pokušavala da izvede kontre dok se ekipa sa Banovog brda uspešno odbranila od svakog pokušaja. Čukarički je igrao ofanzivno od samog starta i uz precizna dodavanja i brzu igru pokušavao da dođe do gola. Imali su nekoliko dobrih udaraca na gol protivnika, a pogodak se desio u drugom poluvremenu posle izvođenja jedanesterca. Nikola Stojiljković je pogodio za 1:0 i to je bio i konačan rezultat. Nakon tog gola ekipa Gabale je pojačala ofanzivu i u nekim momentima napadala i sa 8 igrača. Međutim do kraja meča Čukarički je uspeo da se odbrani i sa minimalcem završi ovu utakmicu.

Za 7 dana očekuje ih nova utakmica u Azerbejdžanu.

Pogledajte gol Čukaričkog:

SVAKA ČAST! SAMO NAPRED!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login