Odbojkaši Srbije u finalu Svetske lige

ODBOJKA  
Odbojkaši Srbije u finalu Svetske lige

SJAJNE VESTI!

Naša odbojkaška reprezentacija Srbije je u finalu svetske lige!

Posle neverovatnog meča Srbija je u petom setu uspela da preokrene rezultat i pobedi ekipu Sjedninjenih Američkih Država. Rezultat po setovima je bilo 25:23, 25:21, 25:27, 20:25 i 15:12.

Za razliku od prethodnog meče, kada je Srbija sa Poljskom odigrala u pet setova jako dug i iscrpljujući meč, u ovaj je Srbija ušla sa mnogo više elana i energije što je rezultiralo dobrom igrom u prva dva seta. Srbija je povela sa 2:0, da bi amerikanci treći set prilično teško dobili i to na razliku. Četvrti set je zasluženo pripao amerikancima koji su pred kraj seta podigli novi igre. U petom setu su dodatno pojačali igru i poveli sa 9:6.
Jako dobrom igrom Orlovi su osvajali poen po poen i došli na 1 razlike (11:10). Podraščanin i Okolića odradili su dobar posao na servisu u ključnim momentima i tako povratili samopouzdanje ekipi. Okolić je prisilio Andersona da napravi grešku i Srbija je izjednačila na 12:12.
Posle tog poena Srbija je koncentrisano krenula u osvajanje preostalih poena. Održali su nivo igre i stekli prednost od 14:12. Tada je servirano za meč i Starović je nakon kontre iskoristio prvu meč loptu za konačan rezultat 3:2 za Srbiju!

Srbija se sutra sastaje sa boljom ekipim iz duela Poljska – Francuska.
Meč za treće mesto se igra od 14h a finale od 16:30h.

SREĆNO MOMCI!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login