„Filip Moris“ zapošljava nove ljude

POSAO  
„Filip Moris“ zapošljava nove ljude

SJAJNE VESTI IZ KOMPANIJE „FILIP MORIS“

Kompanija „Filip Moris“ u Nišu će u narednom periodu zaposliti nove radnike, spremne za izazove i usavršavanja. Ova kompanija je u proteklih šest meseci zaposlila oko 100 ljudi i ima aktuelni konkurs za prijem novog kadra. Trenutno je potražnja za radnicima tehničke struke, sa završenom srednjom školom ili nekim od fakulteta tog smera. Intezivno se traga za radnicima koji su dobri tehničari, odnosno mehaničari u proizvodnji, a posebno u održavanju mašinskih sklopova,instalaciji opreme i modifikaciji na mašinama.

Iako se čini da ova vrsta poslova nije zanimljiva za fakultetski obrazovan kadar, većina današnjeg menadžment tima u Nišu, krenula je upravo od takvih poslova. Na taj način se nauči suština industrije i postave si dobru osnovu za dalji razvoj karijere.

„Filip Moris“, važi za poželjnog i pouzdanog poslodavca, gde se sa sigurnošću može očekivati, u svakodnevnom radu dinamika, timski rad i saradnja sa drugim ljudima.
Kompanija daje mogućnost da u okviru svog posla kontaktirate sa kolegama na drugom kraju sveta koji se suočavaju sa sličnim ili istim problemima. To iskustvo može pomoći u ostvarivanju boljih rezultata. Najveći fokus je na sticanju znanja kroz rad, tako da tehničari u proizvodnji, prolaze kroz obuke kako bi se upoznali sa specifičnostima svog posla.

Takođe ova kompanija ima razvijen INTERNŠIP program koji je prevashodno namenjen studentima završnih godina, osnovnih, master i doktorskih studija. Radi se o programu plaćene prakse koja traje od 2 do 12 meseci, a neki od njih dobijaju mogućnost zaposlenja, nakon završenog internšip programa. Trenutno u sektoru proizvodnje radi osmoro, uspešno završenih „interna“ i oni su angažovani na raznim projektima za dalji razvoj proizvodnje.
„Filip Moris“, poseban fokus stavlja na napredovanju pojedinaca, ulaganju u ljudski potencijal, karijeri pojedinaca, ukratko o ostvarivanju maksimalnog potencijala svakog zaposlenog. Zaposleni mogu menjati pozicije, mogu napredovati i preuzimati poslove koji podrazumevaju veći nivo odgovornosti. Takođe mogu steći znanja i u filijalama u inostranstvu, gde se šalju da se usavršavaju u svom poslu, kao i da bi doneli nazad znanje u našu zemlju.
Akcenat se stavlja na zapošljavanje najboljih talenata sa različitim profilima, različitih generacija, iz različitih kulturnih i socijalnih okvira.

Sa ponosom se može reći da „Filip Moris“ ima veliki broj odličnih stručnjaka i rukovodilaca ženskog pola.

Najbolji primer za to je Milica Petrović Jakovljević, menadžer za ljudske resurse u proizvodnji, čiji lični razvoj u proteklih 10 godina, koliko radi u firmi „Filip Moris“, svedoči o velikim mogućnostima koje pruža rad u ovoj renomiranoj kompaniji.

Kada smo je pitali da nam na osnovu svog iskustva opiše rad u ovoj kompaniji, dobili smo odgovor:

„Moj primer potvrđuje ono o čemu govorim, za 10 godina u kompaniji promenila sam sedam pozicija, krenula sam kao analitičar (nižeg nivoa), a danas sam menadžer ljudskih resursa za sektor proizvodnje. Provela sam nešto više od godinu dana u Krakovu, gde sam nadogradila svoja znanja u oblasti ljudskih resursa, imala priliku da utičem na globalne prakse u ovoj oblasti, razvila mrežu kontakata i doprinela da se na taj način naša organizacija ovde brže i bolje razvija“.

A onima koji žele da se prijave za rad, poručuje da su u ovo kompaniju dobro došli, pogotovo odvažni ljudi, koji su usmereni ka sticanju novih znanja.

Adresa za prijave: www.tehnicar.rs
SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "„Filip Moris“ zapošljava nove ljude"

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login