Strani blogeri hvataju zalet iz Niša za promociju Srbije u svetu

PROMOCIJA SRBIJE, REPORTAŽE  
Strani blogeri hvataju zalet iz Niša za promociju Srbije u svetu

SJAJNE VESTI DONOSE STRANI BLOGERI!

Četvoro poznatih stranih turističkih blogera i svetskih putnika posetiće Srbiju u periodu od 22. jula do 04. avgusta na poziv Turističke organizacije Srbije. Tom timu će se pridružiti i četvoro mladih blogera iz Srbije koji će biti njihovi neformalni domaćini tokom posete Srbiji.

Tokom svojih putovanja oni će koristeći svoje blogove i naloge na društvenim mrežama, deliti utiske, fotografije, video zapise i preporuke za putovanja po Srbiji pod heštegom #MySerbia.

Uz to, Turistička organizacija Srbije poziva sve zainteresovane da se uključe u kampanju i objave predloge mesta koje preporučuju blogerima, ali i svim posetiocima naše zemlje uz hešteg #MySerbia, dok će blogeri po završetku putovanja izabrati četvoro autora najinspirativnijih objava koje će TOS nagraditi vikend putovanjem iznenađenja za dvoje na destinaciji u Srbiji koju sami odaberu.

Do sada je, samo Na tviteru, objavljeno preko 1.500 preporuka što pokazuje da je Srbija veoma primamljiva i zanimljiva zemlja pogotovu za ljude sa strane.

U kampanji se učestvuje tako što korištenjem hešteg #MySerbia na Instagramu, Tviteru ili Fejsbuku podelite fotografije i informacije o svojim omiljenim mestima i aktivnostima u Srbiji i preporučite ih turistima. Najinteresantnije objave naći će se na sajtu my.serbia.travel, kao i na stranicama TOS na društvenim mrežama, rame uz rame sa objavama blogera. TOS je organizovala i nagradnu igru i pozvala sve zainteresovane da objavljuju preporuke svojih omiljenih mesta i aktivnosti u Srbiji,

Turistički blogeri Malvin Beher iz Nemačke i Kaš Batačarija iz Portugala prethodna dva dana boravili su u Nišu u kampanji „Moja Srbija“.

Bačatarija je na Tviteru uz fotografiju tvrđavske Ali-begove džamije već podelio utisak da je Niš definitivno grad sa bogatom i interesantnom istorijom. Ostale doživljaje na proputovanju kroz Srbiju, video-zapise, fotografije i preporuke drugim putnicima ovi blogeri će deliti na svojim sajtovima i blogovima, ali i društvenim mrežama pod zvaničnim haštagom kampanje. Njihove utiske koje su stekli o kulturno-istorijskim spomenicima, gastronomiji i avanturama u okolini Niša možete pratiti na veb sajtu my.serbia.travel.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login