Partizan spreman za meč protiv Steaue

FUDBAL  
Partizan spreman za meč protiv Steaue

SJAJNE VESTI ZA FUDBALERE PARTIZANA!

Fudbaleri Partizana su u Bukureštu, protiv domaće ekipe Steaue, odigrali odličan meč, postigli su i jedan gol koji im olakšava posao u revanš meču. Mnogo lakše bi bilo da je u 90. minutu Brašanac postigao gol, ali i ovo je dobra prilika da se eliminiše neugodna ekipa Steaue.

Rumunski prvak Steaua je veliki klub, svake godine igra grupnu fazu ili Lige Evrope ili Lige Šampiona, što ukazuje na ozbiljnost protivnika, pa fudbalerima Partizana neće biti lako.

Prednost crno-belim će biti pomoć navijača sa tribina, a da je interesovanje veliko pokazuje podatak  da je već prvog dana prodato 10.000 ulaznica. Nadaju se da će i ostatak ulaznica do početka utakmice (sreda od 20:30 sati) biti rasprodano, te da će navijači, napraviti fantastičnu atmosferu, i kao 13. igrač doprineti da Partizan prođe u plej-of kvalifikacija za Ligu Šampiona.

„Navijači će biti naša prednost u revanšu. Bilo bi idealno da brzo povedemo, ali ne smemo žuriti“ – rekao je bek Partizana Miroslav Vulićević.

Stručni štab i navijači Partizana mogu da odahnu, jer kontrolni pregled ultrazvukom juče obavljenim je pokazao da stanje sa povredom zadnje lože, Valerija Božinova, ide nabolje i ukoliko izdrži današnji trening, mogao bi da se od početka meča nađe u startnoj postavi.

„Video sam da su o meni pričali da sam debeo. Pokazaćemo im u sredu. Steaua je veliki tim, ne smemo je potceniti. Igraćemo agresivno od prvog minuta“ – rekao je napadač crno-belih Valerij Božinov.

Zdravstveni bilten u ekipi Partizana je odličan, pa će i Abubakar Umaru, koji je u potpunosti zalečio prednju ložu biti na raspolaganju treneru „crno-belih“ Zoranu Milinkoviću.

Njihovi nastupi i njihovo iskustvo nesumnjivo bi bili od ogromne pomoći Partizanu u borbi sa prvakom Rumunije za plasman u plej-of Lige šampiona i visoku nagradu od strane UEFA – 5,4 miliona evra.

Na bukmejkers kladionicama, uoči sutrašnjeg revanš meča Partizan je favorit sa ponuđenom kvotom 1.95-2.0 pa hrabrim kladioničarima želimo sreću, a pesimisti neka probaju kvotu 3.6-3.8 na Steauu.

Duel Partizana i Steaue se igra u sred u od 20:30h, a sudiće Mađar Ištvan Vad. On je najpoznatiji po duelu Engleske i Ukrajine na EURO 2012, kada je katastrofalnom greškom oštetio Ukrajince, zbog čega je bio suspendovan do kraja EP.

Fudbalerima Partizana, želimo prolazak u sledeće kolo, dobru igru i fanstatičnu podršku navijača sa tribina.

Pogledajte najavu za meč Partizan – Steaua:

SREĆNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login