Knjižara Službenog glasnika u Nišu

KNJIŽEVNOST, OBRAZOVANJE, UMETNOST  
Knjižara Službenog glasnika u Nišu

SJAJNE VESTI IZ NIŠA!

Građani Niša, ljubitelji dobre knjige, će od danas 17. avgusta moći da posete novu knjižaru „Službenog glasnika“ u samom centru grada (Vožda Karađorđa 14), preko puta Glavne pošte.

Ova knjižara će posetiocima nuditi kako raznovrsnu stručnu literaturu, tako i beletristiku, bogatu literaturu iz oblasti prava, istorije, psihologije, politikologije, ekonomije, ali i umetnosti i književnosti.

Do sada je Nišlijama bila dostupna samo pravna literatura „Službenog glasnika“ koja je mogla da se kupi samo u knjižari na Pravnom fakultetu u Nišu.

Svečano otvaranje knjižare uveličaće i poznati srpski književnici i Glasnikovi autori – Nišlije, Dejan Stojiljković, Ljubodrag Stojadinović, Dragoljub B. Đorđević i Goran Stanković, koji će se danas od 18 sati u knjižari družiti s čitaocima i potpisivati primerke svojih knjiga.

Već prvog dana rada, kažu iz uprave „Službenog glasnika“, pripremljena su mnogobrojna iznenađenja za Nišlije.

„Za čitaoce u Nišu spremili smo posebna iznenađenja i pogodnosti: prvih 50 kupaca koji od ponedeljka 17. avgusta, od 12 sati, u našoj novoj knjižari kupe neko od naših izdanja, dobijaju na poklon knjigu iz specijalnog Glasnikovog izbora. Osim toga, svakom čitaocu koji u narednih mesec dana bude kupio neko od Glasnikovih izdanja u knjižari u Nišu, poklonićemo besplatno učlanjenje u naš Klub čitalaca, čime stiče pravo na popust od 25% pri kupovini Glasnikovih knjiga“,  navela je u saopštenju ova izdavačka kuća.

Radno vreme knjižare će biti radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 9 do 19 sati. Nedeljom knjižara neće raditi.

SJANO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login