Besplatan gradski prevoz u Knjaževcu

GRADSKI PREVOZ, UREĐENJE GRADOVA  
Besplatan gradski prevoz u Knjaževcu

SJAJNE VESTI ZA SVE GRAĐANE KNJAŽEVCA!

U opštini Knjaževac su doneli odluku da od sredine naredne nedelje počne da funkicioniše besplatan javni prevoz.

Uskoro će biti objavljen i red vožnje, a iz sela u kojima ima školske dece autobusi će polaziti ranije, kako bi deca na vreme stigla na nastavu. Iz onih sela, gde nema dece, polasci će biti nešto kasnije.

„Nedostatak organizovanog javnog prevoza bio je akutni problem. Mi smo taj problem prepoznali i reorganizacijom đačkog prevoza, uspeli smo da organizujemo besplatan prevoz za sve kategorije stanovnika i za teritoriju čitave opštine. Prevoz će početi da funkcioniše od utorka ili srede i, ponavljam – biće potpuno besplatan. Siguran sam da će to olakšati život našim ljudima koji žive na selu“ – kazao je predsednik opštine Knjaževac.

U razgovoru za TV Knjaževac info Milan Đokić govorio je i o drugim aktuelnim temama, poput infrastrukturnih radova, poljoprivrede, investicija. Intervju će biti emitovan u petak, 21. avgusta u 20:30 časova.

Knjaževac je grad u istočnoj Srbiji i sedište istoimene opštine. Nalazi se u blizini granice sa Bugarskom. Prostire se na 1.202 km², a četvrta je opština po veličini u Srbiji i ulazi u sastav Timočke krajine.
U Knjaževcu se sadi i uzgaja vinova loza, višnja, šljiva i kupina, a razvijena je i industrija.

SJAJNA VEST na koju se trebaju ugledati i drugi gradovi i njihovi gradonačelnici.



Jedan odgovor na temu "Besplatan gradski prevoz u Knjaževcu"

  1. Pingback: Besplatan prevoz za osnovce iz opštine Ljig | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login