Treće veče Beer Festa: sitna kišica rominja ali publika uživa uz Legende, Kristale, Kerber i druge

DOGAĐAJI, IZDVOJENO  
Treće veče Beer Festa: sitna kišica rominja ali publika uživa uz Legende, Kristale, Kerber i druge

SJAJNE VESTI SA BEER FEST-a!

I treći festivalski dan Beer Festa obeležava loše vreme. Kiša ni danas ne prestaje da pada, kao ni prethodnih dana, vremenske prilike ne idu u prilog posetiocima festivala, ali to ne umanjuje zabavu, uživanje uz muziku i pivo!

Na binu su prvi izašli članovi grupe „Ničim izazvan“, i otvorili muzičko veče pesmom „Tužne devojke“, ali publika ne prihvata reč „tužna“ već veselo skakuće po kiši i po taktu melodije. Kiša pojačava a grupa „Ničim izazvan“ ne odustaje da svira pesme koje oduševljavaju publiku, devojke su u transu, blato posebno inspiriše zaljubljene i oskudno obučene parove. Na sve strane pršte poljupci, tako da će većina moći da se pohvali kako se ljubila na kiši.

Iako je prvi dan vikenda, kolone posetilaca već oko sedam sati pristižu na Ušće željni provoda, ne mareći ni za hladnoću ni teške oblake koji se valjaju iznad Beograda.

Čim su oni završili svoj nastup, na binu izlaze i članovi jedne od najpoznatijih grupa sa ovih prostora grupa „Legende“ koji  na Beer Festu već tradicionalno nastupaju.
Počeli su sa pesmom „Ne pitaj“, zatim jednom poznatom narodnom pesmomu „Ej, dragi, božurove sadi“ a publika uživa i zajedno peva svaku strofu a ni dosadna kiša ne može da im pokvari uživanje. Posetioci željni dobrog provoda pristižu ne mareći za vreme.

Na red da se predstave publici, odmah nakon „Legendi“, dolaze momci iz benda „Kristali“ koji sa svojim pesmama odmah razdrmavaju publiku, pa je šljapkanje po barama u velikom stilu moglo da počne.
Ušćem se nižu pesme jedna za drugom, publika poskakuje i u ritmu i zbog hladnoće sa pesmom „Sad je sve u redu“.

Kao da nas je čula, odmah po završetku sjajnog nastupa benda „Kristali“ i izlaska članova grupe „Kerber“ kiša prestaje da pada na oduševljenje razdragane publike.
Uz vrisak i ogromno oduševljenje publike izašli članovi benda „Kerber“, a nastup su otvorili svojom pesmom „Kao tvoj kerber“.

„Dobro veče Beograde! Rasterali smo kišu. Kada čovek dođe pred ovoliku publiku, mora da se vrati na sam početak“ – rekao je vođa grupe Gale.

Potom se ređaju hitovi jedan za drugim pesme „Mezimac“ pa“Nebo je plavo za sve“ a publika prati i zajedno sa njima peva svaki hit do kraja nastupa, srećni što je kiša prestala da pada.

SJAJNO VEČE NA BEER FESTU!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login