„Jura“ i „Jeanci“ će zaposliti 1.600 Leskovčana

INVESTICIJE, POSAO  
„Jura“ i „Jeanci“ će zaposliti 1.600 Leskovčana

SJAJNE VESTI IZ LESKOVCA!

Rukovostvo kompanije „Jura“ zadovoljno je poslovanjem u Srbiji i najavljuju otvaranje novih pogona kao i proširenje proizvodnje. Oni navode da su zadovoljni saradnjom na projektima sa Vladom Srbije i lokalnim samoupravama.

Kompanije „Jeanci“ i „Jura“ imaju u planu da u „najmlađem“ proizvodnom pogonu zaposle oko 1.600 radnika, na lokacijama dve hale bivših fabrika „Sintetike“ i „Jugekspresa“ u Leskovcu, a koje su neposrednom pogodbom dobili od Gradskog veća Leskovca.

Kompanija „Jeanci Serbia“ koja planira da proširi svoju proizvodnju i da u narednih godinu dana zaposli 300 radnika, dobila je na korištenje proizvodne prostore bivšeg „Sintetika“

Imovina „Jugekspresa“ biće data na raspolaganje kompaniji „Jura“ koja ima u planu da u taj proizvodni pogon investira 13 miliona evra i zaposli 1.300 radnika.

Kada su zapošljavali radnike nisu zahtevali neke posebne kvalifikacije, cilj im je bio da zaposle vredne ljude, željne rada i dokazivanja, a za zapošljavanje viših službenika tražena su određena znanjai iskustva.

Svi se nadaju dobrom poslovanju ove kompanije.

U našoj državi kompanija „Jura“, koja je osnovana 1992. godine, je počela sa radom u maju 2010. godine u Rači Kragujevačkoj i usled brzog razvoja, pogoni su se veoma brzo proširili na još dve lokacije u Nišu i Leskovcu. Do sada je zaposlila oko 5.000 radnika.

„Jura“ se bavi proizvodnjom elektro-instalacija za južnokorejske automobile marke „Kija“ i „Hjundai“, a u Evropi ima 11 fabrika i dva logistička centra. Četiri fabrike su locirane u Srbiji.
„Hjundai“, za koga „Jura“ proizvodi delove je uvećao proizvodnju u Evropi i ona, bez obzira na ekonomske uslove u automobilskoj industriji pogodjenoj ekonomskom krizom, i dalje raste.

Južna Koreja je četvrta po veličini ekonomija Azije, posle NR Kine, Japana i Indije, 15. u svetu, kao i sedmi izvoznik.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login