Sportska hala „Dom Partizana“ u Leskovcu biće završena uskoro

UREĐENJE GRADOVA  
Sportska hala „Dom Partizana“ u Leskovcu biće završena uskoro

SJAJNE VESTI IZ LESKOVCA?

Pre osam godina počeli su pripremni radovi za izgradnju sportske hale u Leskovcu. I prođe 8 godina a hala još nije završena, a kada će primiti prve posetioce to niko ne zna.

Ohrabrujuće vesti šalje lokalna uprava koja najavljuje da bi radovi na izgradnji hale „trebali“ biti završeni sledeće godine.

Gradnja sportske hale „Dom Partizan“ se odužila i komentari ukazuju da se gradi kao „Skadar na Bojani“. Pravdaju se investitori da je glavni razlog nedstatak finansijskih sredstava, a na poslednjoj sednici lokalne Skupštine su dobijena obećanja da će hala primiti gledaoce naredne godine.

Grad Leskovac će rebalansom budžeta odvojiti 6,5 miliona dinara, što je 10 posto od ukupne vrednosti za završetak radova na izgradnji sportske hale. Ministarstvo omladine i sporta je u svoj plan finansija uvrstilo završetak ove sportske hale za 2016. godinu, a i Grad će učestvovati u završetku druge faze radova“ – najavio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Do sada je u prvu fazu radova uloženo blizu 54 miliona dinara. Izgradnja sporstke hale „Dom Partizan“ počela je još 2007. godine. Prema idejnom projektu, hala bi trebalo da ima površinu 1.568 kvadrata i 500 sedišta za gledaoce.

Nadamo se da će se naći i volje i finansijskih sredstava da se i ovaj „Skadar na Bojani“ konačno sagradi!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login