Pinkove zvezdice treća epizoda: Hit večeri šestogodišnja Anja Jestrović sa pesmom „Daire“

DOGAĐAJI, MUZIKA  
Pinkove zvezdice treća epizoda: Hit večeri šestogodišnja Anja Jestrović sa pesmom „Daire“

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE!

Još jedna emisija popularnog muzičkog takmičenja „Pinkove Zvezdice“ ostala je za nama, a u mnoštvu sjajnih i talentovanih mališana, samo deset njih uspeli su da zadive žiri i nastave dalje takmičenje. Petnaest novih takmičara, svojim umećem pevanja kao i talentom, predstavili su se dobro poznatoj petorki koja je kao i svakog petka imala nesporno težak zadatak.

Publici u studiju i kraj malih ekrana kao i nezamenjivom žiriju predstavili su se i zapevali:

– Anja Vukliš predstavila se sa pesmom „All by myself“ za malo je zadržala 5 glasova ali se u poslednjem trenutku Hari spustio sa malim zamerkama pa je ona pokupila 4 glasa. U baražu je otpevala „I have nothing“ ali nije uspela da prođe u dalje takmičenje.

– Dragana Tanasić otpevala je pesmu „Unfaithful“ sa kojom je dobila 3 glasa i morala je da pokuša u baražu da ispravi svoje greške, otpevala je pesmu „Because of you“ ali nije uspela da se izbori za sledeći krug.

Sara Zdravković se publici predstavila sa pesmom „Moj je život moja pjesma“ i ocenjena je sa 3 glasa. Svoju sreću je okušala u baražu gde je otpevala pesmu „Mercy“ sa kojom se izborila za sledeći krug i nastavila dalje takmičenje.

– Ivana Đergović je otpevala pesmu „Derniere Dance“ i pokupila 4 glasa sa kojim je otišla u baraž gde je otpevala pesmu „Da te volim“ ali nažalost nije uspela da se plasira u sledeći krug.

– Mihajlo Dadić je pred publikom i žirijem otpevao numeru „Dođi“ sa kojom je dobio 3 glasa ali ni sa pesmom „Jesen u meni“ u baražu nije ispravio svoju poziciju i tu je završio svoje takmičenje.

Tijana Premović se predstavila sa pesmom „Someone Like You“ i ostavila dobar utisak na žiri i pobrala svih 5 glasova i obezbedila svoje mesto u dalje takmičenje.

Sanja Kostić je svojim nežnim glasom zapevala pesmu „My Heart Will Go On“ i izazvala emocije kod publike i žirija i dobila svih 5 glasova sa kojim je prošla u dalje takmičenje.

Tomislav Milovanović se predstavio sa numerom „Hajde da se volimo“ i skupio 4 glasa sa kojim je morao da ide u baraž i da pokuša da se izbori za sledeći krug. Sa numerom „Blago onom ko te ima“ je imao više sreće i uspeo da prođe dalje.

Teodora Marković je zapevala pesmu „Čekala sam“ i dobila 3 glasa ali je imala više sreće u baražu i sa numerom „Sve još miriše na nju“ obezbedila svoje mesto za dalje takmičenje.

Anja Jestrović se predstavila sa pesmom „Daire“ izazvala je ogromno oduševljenje u publici kao i žirija koji je zaključio da je Anja pravo čudo i dobila zasluženih 5 glasova sa kojima se plasirala u dalje takmičenje.

– Marina Ajder je zapevala pesmu „When Im Gone“ i ocenjena je sa 3 glasa sa kojima je morala da ide u baraž i okuša sreću. Ponovo je zapevala i sa numerom „Daire“ nije uspela da se izbori za sledeći krug i napustila je takmičenje.

Voislav Mutić je pred publikom i žirijem otpevao pesmu „Što ti dadoh“ sa kojom se direktno plasirao u sledeći krug sa svih 5 glasova.

Galina Stojanoski se predstavila sa pesmom „Loše Vino“ ocenjena je sa 4 glasa a kroz baraž je uz pesmu „Someone like you“ prošla u sledeći krug i nastavila dalje takmičenje.

Nastasija Tintor je otpevala pesmu „Wrecking Ball“ uz pozitivne komentare i oduševljenje publike i žirija dobila je svih 5 glasova i prošla u dalje takmičenje.

Antonia Gigovska se predstavila sa pesmom „More Pelina“ i sa svih 5 glasova zatvorila prvi deo emisije a svoje mesto zasluženo obezbedila u daljem takmičenju.

Ova treća epizoda popularnog muzičkog takmičenja pokazala je 10 novih talenata. Na ružičastoj televiziji petkom u 21h zasigurno možete očekivati dobru zabavu što i dokazuje ovaj najpopularniji muzički talent šou u regionu.

Poslušajte HIT VEČERI male Anje Jestrović:

NAPRED MLADI TALENTI!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login