Pinkove zvezdice četvrta epizoda: Hit večeri Nika Purić

MUZIKA  
Pinkove zvezdice četvrta epizoda: Hit večeri Nika Purić

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE!

Četvrta emisija druge sezone muzičkog takmičenja „Pinkovih zvezdica“ po mišljenju žirija, nezamenjive petorke, bila je jedna od najjačih do sada. Publici u studiju i kraj malih ekrana kao i žiriju prestavilo se 15 takmičara. U ovoj emisiji nas je dočekao pravi spektakl jer čak devet kandidata je uspelo da dobije svih pet glasova, pa je u baražu bilo veoma gusto jer se preostalih šest borilo za samo jedno mesto.

A na glamuroznoj sceni predstavili su se:

Teodora Stojanović je otpevala pesmu „When I was your man“ i na oduševljenje publike kao i pregršt lepih komentara od strane žirija dobila svih pet glasova.

– Sara Božović se predstavila sa pesmom „Melem“ i za malo da ostanu svih pet glasova ali je Leontina svoju fotelju spustila i Sara je ostala sa četiri glasa. U baražu je otpevala pesmu „Tužna pesma“ ali nije uspela da prođe u dalje takmičenje.

– Nina Dražović nam je opevala pesmu „Mali“ i dobila tri glasa a pokušala je u baražu da promeni svoju poziciju sa pesmom „Zar me je tako teško voleti“ ali joj nije pošlo za rukom.

Marija Stanijanov se predstavila sa pesmom „Ja bih te sanjala“ i direktno prošla u sledeći krug uz divne komentare na njen glas i talenat.

Veljko Čačić je otpevao pesmu „Slučajno“ sa kojom je dobio tri glasa ali baraž je za njega bio srećan i sa pesmom „Traži pesmu“ uspeo da popravi utisak i vrati se u dalje takmičenje.

Indira Beriša se predstavila sa pesmom „Nije nam se dalo“, osvojila je svih pet glasova i prošla u sledeći krug takmičenja.

– Elena Barišić je otpevala pesmu „Milion Voices“ sa kojom je dobila tri glasa a u baražu je otpevala pesmu „Rijeka bez imena“ ali nije uspela da se izbori za sledeći krug.

Eva Manić se predstavila sa pesmom „Grenade“ oduševila je žiri svojim prelepim glasom i dobila svih pet glasova.

Teodora Jelić je zapevala pesmu „Zlatni dan“ sa njenim raskošnim glasom i umećem pevanja dobila je svih pet glasova.

Nika Purić se predstavila sa numerom „Bikini sa žutim tačkicama“ i ulepšala i obeležila ovo četvrto veče emisije zvezdica sa svojim slatkim i umiljatim glasom, žiri joj je dao svih pet glasova.

– Lana Vučenović je otpevala pesmu „Je t’aime“ sa kojom je dobila 3 glasa a u baražu je otpevala pesmu „Crni ples“ sa kojom nije uspela da prođe u dalje takmičenje.

– Dimitrije Jakšić se predstavio sa pesmom „Fallin“ sa kojom je dobio tri glasa, u baražu je otpevao pesmu „Loše vino“ ali nije se izborio za sledeći krug.

Ana Grkinić je otpevala pesmu „Cabaret“ sa kojom je dobila pet glasova i obezbedila mesto u dalje takmičenje.

Irnes Divjan se predstavio sa numerom „Hold the line“ i dobio pet glasova sa kojima nastavlja dalje takmičenje.

Tamara Živković se predstavila sa pesmom „Hallelujah“ njeno perfektno pevanje pokupilo je svih pet glasova.

Pogledajte pesmu simpatične Nike Purić „Bikini sa žutim tačkicama“:

Još jedno uzbudljivo veče na dobro poznatoj ružičastoj televiziji je završeno. Da li će i sledeća emisija ostaviti isto toliko jak utisak kao i ova ostaje da vidimo u isto vreme sledeći petak.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login