Partizan rezultatom 3:1 briljirao protiv Ausburga

FUDBAL  
Partizan rezultatom 3:1 briljirao protiv Ausburga

SJAJNE VESTI ZA SVE NAJVIJAČE PARTIZANA!

Ausburg – Partizan 1:3. Velika pobeda našeg prvaka u Ligi Evrope koji je sada lider u svojoj grupi sa osvojenih maksimalnih 6 bodova.

Ko bi reko čuda da se dese i Partizan iz Nemačke bodove donese!

TOK MEČA:

#Prvo poluvreme#

Utakmica u Ausburgu je počela napadački, i jedna i druga ekipa su odlučne da već u startu utakmice si obezbede prednost, Matavž je pucao iz okreta, ali je Živko Živković dobro intervenisao i otklonio opasnost, da bi u sledećem minutu Andrija pucao neprecizno.
Sledi period igre na sredini terena, crno-beli se dobro postavljaju u odbrani i onemogućavaju protivnike da stvore izgledne šanse, sve do 13. minuta kada je Raul Bobadilja ostao sam u kaznenom prostoru, pucao na gol, ali je Aleksandar Subić zaustavio loptu na gol liniji. Partizan uzvraća solo prodorom Alena Stevanovića, prevario je dvojicu igrača, ali je njegov udarac izblokiran u poslednji čas. Trener Milinković je prisiljen da zameni Abubakar Umara koji se povredio i mora napolje, a umesto njega ulazi Božinov.

Razigrali su se igrači Ausburga, šutevi stižu sa svih strana, posebno Raul Bobadilja šutira prema golu sa svih strana, ali Živković odlično brani svoj gol. Kako to u fudbalu obično biva onaj ko promaši svoje šanse sledi kazna, igrao se 31. minut, kada je Stefan Babović uputio vrlo dobar pas na levu stranu, odakle je reprezentativac Srbije Andrija Živković na prepoznatljiv način prevario dvojicu čuvara, pucao oštro po zemlji i što je najvažnije, neodbranjivo za golmana Hica – 0:1.

Do kraja prvog poluvremena vredi pomenuti polušansu Stevanovića i upornog Raul Bobadilja koji pravi pometnju u kaznenom prostoru crno-belih. Na poluvreme Partizan odlazi sa prednošću 1:0.

#Drugo poluvreme#

Početak drugog poluvremena daće objašnjenje kakvu je strategiju pripremio Milinković i dali će crno-beli uspeti zadržati prednost. Krenuli su žestoki napadi nemačke ekipe ali mi imamo vrhunskog golmana koji večeras briljira, i od koga Raul Bobadilja dobija ospice, svi njegovi pokušaji ostaju na pokušaju.
A onda dva gola, u 54. minutu Partizan vodi sa 2:0. Posle kornera Andrije Živkovića nespretno je reagovao Dži Dong Von, poslao loptu u sopstvenu mrežu.

U 58. minutu konačno i Raul Bobadilja uspeva da savlada Živkovića rezultat 2:1 za crno-bele.

Nisu se zbunili naši igrači, izgleda da je trener Milinković napravio dobru strategije, jer na treći gol Partizana nije se dugo čekalo. Igrao se 62. minut kada je Jevtović oduzeo loptu domaćim igračima u crvenoj zoni, i odmah je usledio pas ka Živkoviću koji je sa 12 metara iskosa pogodio mrežu. Imao je i pomoć protivničkog igrača!

Zbog prekršaja sa leđa Subić je zaradio drugi žuti i automatski crveni karton pa će ekipa Partizana sledećih 26 minuta igrati sa 10 igrača. Nisu se igrači crno-belih povukli u odbranu, naprotiv držali su loptu na sredini terena i kad su imali priliku napadali su na gol protivnika. Period nešto mirnije igre, što odgovara Partizanu! Nekih ozbiljnijih šansi nije bilo osim u 85. minutu kada je Trohovski opasno šutirao i pokušao da iznenadi Živkovića. Golman Partizana je ostao na mestu!

Partizan je pre dve nedelje u prvoj utakmici Lige Evrope pobedio AZ Alkmar rezultatom 3:2.

BRAVO I SREĆNO MOMCI U NASTAVKU GRUPNE FAZE LIGE EVROPE!

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Partizan rezultatom 3:1 briljirao protiv Ausburga"

  1. Pingback: Zlatni orlić Andrija Živković puni mreže protivnika i naslovne stranice novina | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login