Bobi Marjanović uskoro na terenu

KOŠARKA  
Bobi Marjanović uskoro na terenu

SJAJNE VESTI ZA NAŠEG KOŠARKAŠA BOBANA BOBIJA MARJANOVIĆA!

Ovo Evropsko prvenstvo prođe bez Bobana Marjanovića, a još se vodi polemika kako bi reprezentacija Srbije završila prvenstvo da je on bio na terenu. Mnogi su ubeđeni da bi Srbija igrala u finalu, i da bi osvojila zlatnu medalju, samo da je Bobio bio na terenu, da ne bi izgubili od Litvanije, da bi…

Razlog zbog čega nije nastupio na Evropskom prvenstvu je zabrana novog tima, San Antonija, da učestvuje na prvenstvu, a mnogi košarkaški stručnjaci smatraju da je upravo on bio ona karika koja je nedostajala Srbiji da ostvari bolji rezultat od četvrtog mesta. Imao je peh da povredi stopalo pa ga je i to odvojilo od Evrobasketa, nakon čega je nosio i longetu, ali je sada sve u potpunosti sanirano.

Odlične igre u Evroligi, gde je sa svoih 221 centimetara bio dominantan ispod obručima, lansirali su ga u najjaču košarkašku NBA ligu, u ekipu San Antonio Spursa, gde će pokušati da zaseni sve zvezde ove najjače lige na svetu.

Što se tiče Marjanovića, njegovi snovi se uveliko ostvaruju.

„Sanjao sam o tome i sada sam u najboljem timu na svetu. Kada sam bio mlađi svi su znali ko je Džordan, bio je prvi, a nakon toga imali smo Divca i Stojakovića, gledali smo ih kako igraju. Deca su imala dresove Džordana, O’Nila, Divca i Stojakovića, slušao sam razne priče i mislio da ljudi preteruju. Ambijent koji vlada u klubu je možda i najupečatljiviji utisak. Kada si deo San Antonija osećaš se kao da si deo jedne velike porodice. Ne opterećujem se koliku ću imati minutažu, jer sam svestan da ću uz ovakav način rada i sa ovakvim stručnjacima sigurno napredovati“ – zaključio je Marjanović, koji je dobio nadimak „Bobinator“.

Boban Marjanović smatra da će reprezentacija Srbije tek na olimpijadi pokazati snagu i izrazio nadu da će biti deo tima na igrama u Riju, ali pre toga treba proći kvalifikacije.

Jaka je ovo „generacija“ i verujemo da će sa Marjanovićem pokazati punu snagu i osvojiti medalju na OI u Riju.

Pogledajte video o Bobiju Marjanoviću:

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Bobi Marjanović uskoro na terenu"

  1. Pingback: Nikola Jokić postaje lider Denver Nagetsa | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login