Povodom dana Kruševca promotivni let balonom

DOGAĐAJI  
Povodom dana Kruševca promotivni let balonom

14. oktobar je dan koji stanovnici Kruševca obeležavaju i proslavljaju kao dan svog grada, pa će se i ove godine organizovati svečanosti u tu čast.

Krenulo se već početkom oktobra u realizaciju pet programa od kojih je Pesnički fijaker privukao najveću pažnju publike. U beloj sali KCK bili su predstavnici „Gitar Art“ i pokrenut je kreativni kurs klasične i akustične gitare koji će trajati do juna 2016. godine. Polaznici će dobiti na korištenje 10 najsavremenijih gitara, a interesovanje je veliko.
U organizaciji KCK u Domu kulture u Pepeljevcu 11. oktobra biće održani „Dani Pepeljuše“. Od 13. do 23. oktobra u maloj sali kruševačkog pozorišta biće organizovana likovna izložba Kluba Dimitrije Simić. Za dan Kruševca KCK će se uključiti u obeležavanje sa memorijalnim programom kod Spomenika poginulim Ruskim vojnicima, a uporedo sa tim biće održana i izložba fotografskog istorijskog arhiva Kruševca sa temom „Srbija u drugom svetskom ratu“.
Poslednje nedelje oktobra KCK organizuje po 6. put Dečiji filmski festival, na kom će biti prikazano 10 sjajnih crtanih i igranih filmova za decu, od kojih su 6 sinhronizovana a 4 tiltovana.

Za hrabre Kruševljane 14. oktobra Turistička organizacija Kruševca organizovaće promotivni let u balonu tako da će oni ove godine imati priliku da vide svoj grad iz drugog ugla i perspektive – sa neba.
Balon će se nalaziti ispred hotela „Rubin“ čitavog dana, a svi koji su puni andrenalina mogu u popodnevnim satima da se vinu put neba i uživaju u pejzažu njihovog grada.

„Kruševačka Turistička organizacija je povodom obeležavanja Dana grada organizovala i manifestaciju Međunarodni festival turističkih publikacija pod nazivom „Kofer snova“ koja će se održati od 14 do 16. oktobra. Proteklih 10 godina imali smo ovaj događaj pod imenom Izložba turističkih publikacija Srbije, a s obzirom da imamo sve više učesnika, odlučili smo da izađemo iz dosadašnjih ustaljenih okvira i samim tim organizujemo festival za koji se nadamo da će prerasti u međunarodni“ – rekla je Milosavljević.

Kruševac će dostojno obeležiti svoj dan bogatim sadržajem, pa ako ste u prilici svratite.

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Povodom dana Kruševca promotivni let balonom"

  1. Pingback: Međunarodni festival balona – „Kruševac kroz oblake“ | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login