Pinkove zvezdice sedma epizoda: Marko Bošnjak ponovo hit večeri

MUZIKA  
Pinkove zvezdice sedma epizoda: Marko Bošnjak ponovo hit večeri

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Emisija najgledanijeg talent šoua uveliko se zahuktava. Kao što smo i navikli svakog petka, i ovoga smo dobili zanimljivu emisiju punu sjajnih izvođenja malih talenata. Počeo je drugi krug druge sezone „Pinkovih zvezdica“. Pred stručnim žirijem, publici u studiju i kraj malih ekrana najmalđi muzički talenti su se predstavljali u najboljem svetlu. Njih dvanaest pokazali su svoje umeće od kojih je deset odlukom žirija prošlo u dalje takmičenje. Na scenu su stali i zapevali

Ivana Dimkovski se predstavila sa pesmom „Jedan dobar razlog“ od Marije Šerifović i baš kao i u prvom krugu dobila je svih 5 glasova i prošla u dalje takmičenje.

– Tijana Premović je otpevala pesmu „Luče“ od Milene Vučić i dobila je 4 glasa pa je morala svoju sreću da okuša u baražu. U drugom delu emisije otpevala je pesmu „All the men that I need“ ali nije uspela da se plasira u dalje takmičenje.

Tomislav Milovanović je otpevao pesmu „Kako posle nas“ od Saše Kovačević i uz sve pohvale na izvođenje ove numere dobio je svih 5 glasova.

Sara Zdravković se predstavila sa numerom „1003“ od Tamare Todevske i uz primetan napredak u pevanju u odnosu na prvi krug dobila je 5 glasova.

Sebastijan Nađ je opevao pesmu „Thinking out loud“ i uz pozitivne komentare pokupio je svih 5 glasova.

– Galina Stojanoski se predstavila sa pesmom „Daire“ i dobila je 3 glasa. U baražu je otpevala „Rolling in the deep“ ali nije uspela da se plasira u sledeći krug i napustila je dalje takmičenje.

Teodora Tara Stojanović se predstavila sa pesmom „Dear Future Husband“, oduševila je žiri načinom izvođenja numere i ponašanjem na sceni i dobila 5 glasova.

Darija Vračević se predstavila sa numerom „Tamara“ uz sve pohvale za njen glas i „maksimalno“ dobro pevanje pokupila je svih 5 glasova.

Anđela Mijić je otpevala pesmu „Stay“ i kao što je žiri rekao „zakucala“ i dobila svih 5 glasova.

Ana Grkinić je otpevala pesmu „Don’t You Remember“ sa kojom je dobila 3 glasa. U baražnom delu emisije otpevala je „Jar of hearts“ i uspela odlukom žirija da se plasira u dalje takmičenje.

Tamara Vujačić je otpevala pesmu „Suza Stihova“ i dobila je 4 glasa pa je morala da se pokaže u baražnom delu emisije gde je otpevala numeru „Zagrli“ sa kojom je uspela da se izbori za sledeći krug.

Marko Bošnjak koji se predstavio pesmom „Who’s Loving You“ dobio je svih 5 glasova. Marko je u prvom krugu oduševio žiri izazvao je emocije u studiju i ostavio jak utisak na žiri. I u ovoj emisiji Marko je svoj posao odradio kako se i očekivalo i obeležio je prvu emisiju drugog kruga.

Prva emisija drugog kruga takmičenja ostala je za nama. Petočlani žiri je kao i do sada imao vrlo težak posao i zaista im nije bilo lako odlučiti koja dva takmičara završavaju dalje takmičenje. Šta nas dalje očekuje ostaje da vidimo sledećeg petka na dobro poznatoj Pink televiziji.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login