Ljubinko Drulović i pored brojnih povreda igrača Partizana optimista pred meč sa Atletik Bilbaom

FUDBAL  
Ljubinko Drulović i pored brojnih povreda igrača Partizana optimista pred meč sa Atletik Bilbaom

SJAJNE VESTI PRED POČETAK MEČA PARTIZANATLETIK BILBAO

Meč 3. kola Lige Evrope između Partizana i Atletik Bilbaa igra se večeras u Humskoj 1 sa početkom u 19:00 časova.

Da napomenemo da je Partizan u prethodna dva kola ostvarion dve pobede i lider je u svojoj grupi, a večeras u goste im dolazi ekipa iz jedne od najjačih liga Evrope španski Atletik Bilba. Ovo će biti svojevrstan test i velika prilika za dokazivanje. Pobeda bi napravila veliki korak ka osvajanju prvog mesta ali i jedan bod protiv ovakvog protivnika je uspeh.

To se posebno odnosi na to da će crno-beli večeras nastupiti u podmlađenom sastavu, zbog povreda noćas na teren neće istrčati Saša Ilić, Marko Jevtović i Darko Brašanac, pa Aleksandar Subić koji je zaradio suspenziju zbog crvenog kartona u Auzburgu. A nisu sigurni ni Stefan Babović, Gregor Balažic i Abubakar Umaru, što je zaista mnogo – skoro pola tima. Kako će zamene odraditi svoj zadatak to ćemo videti večeras. U ovakvim okolnostima gosti su apsolutni favoriti, a mi ćemo se nadati da i desetkovana ekipa našeg prvaka nošena bodrenjem publike uspeti da ostvari dobar rezultat.

U najnezgodnije vreme debitovaće u Ligi Evrope i novi trener crno-belih Ljubinko Drulović, jer neće moći da računa na većinu neophodnih igrača za ovaj meč.

„Atletik igra odlilčan fudbal, menja dosta igrača, ali nije menjao sistem, tako da u kojem god da izađe sastavu sutra na teren, španski tim biće ozbiljan i jak rival i pokušaćeda nas pobedi. Istina je da igraju slabije na strani, ali je Bilbao pobeđivao i velike španske ekipe. Ipak, u modernom fudbalu nema tajni, pa ćemo pokušati da iskoristimo slabost rivala. Verujemo da možemo da ih iznenadimo, iako su oni na papiru favoriti“ – objašnjava novi strateg crno-belih.

Atletik Bilbao će u Humskoj biti jači za jednog od najboljih igrača u posljednjih nekoliko godina, nakon šestomjesečne pauze zbog povrede na teren se vraća talentovani krilni napadač Iker Muniain. Bilbao je jedna od boljih španskih ekipa, kod kuće su izuzetno opasni, nešto su im slabiji rezultati na strani.

Crno-beli imaju mnogo problema sa povređenim igračima, ali se nadamo da će svi koji budu igrali dati maksimum i da će izgarati na terenu i pružiti dostojan otpor protivniku. Nadamo se takođe da će ostvariti povoljan rezultat.

Partizanu je večeras potrebna pametna i smirena igra, sa kojom bi uspeli da sačuvaju svoju mrežu i pokušaju iznenaditi protivnika.
A iznad svega potreban je i 13. igrač – publika koja im je do sada, a nadamo se i večeras mnogo pomogla. Zato, nemojte da se razmišljate. Čekamo vas večeras u 19:00 časova u Humskoj 1!

Crno-beli mi smo uz vas, bodrićemo vas svim srcem!

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Ljubinko Drulović i pored brojnih povreda igrača Partizana optimista pred meč sa Atletik Bilbaom"

  1. Pingback: Atletik Bilbao ipak bolji: Oslabljeni Partizan nije uspeo da izbori povoljan rezultat u Humskoj | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login