Pinkove zvezdice osma epizoda: Hit večeri Uroš Stanković sa pesmom „Tajno moja“

MUZIKA  
Pinkove zvezdice osma epizoda: Hit večeri Uroš Stanković sa pesmom „Tajno moja“

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Druga emisija drugog kruga ove sezone pinkovih zvezdica je bila prepuna emocija i izvanrednih glasova naših najmlađih muzičkih talenata. Svi smo sa nestrpljenjem očekivali da čujemo šta su nam to ovog petka pripremile naše zvezdice. Žiri, naša čuvena petorka, je zaista imao veoma težak zadatak. Od dvanaest mališana njihovom odlukom njih deset je nastavilo dalje takmičenje. Takmičari ove osme epizode bili su

Teodora Jelić je otpevala pesmu „Tempera“ i dobila je 4 glasa. Svoju sreću je okušala u baražu sa numerom „Da te volim“ i uspela da se izbori za sledeći krug.

Maša Vujadinović se predstavila sa numerom „Run to You“ i ocenjena je sa 3 glasa. U baražnom delu emisije je uspela da se izbori za nastavak takmičenja sa numerom „Korake ti znam“.

Veljko Čačić je otpevao pesmu „Donesi“ i dobio je 3 glasa od žirija. Veljko je u baražu otpevao pesmu „Jedina“ i prošao u sledeći krug takmičenja.

Ilma Gutić se predstavila sa numerom „Da te volim“ i dobila je 4 glasa ali je u baražu sa numerom „Moj je život moja pesma“ dobila svoje mesto u sledećem krugu.

Katarina Dumančić se predstavila sa numerom „Hurt“ sa kojom je dobila 5 glasova žirija i plasirala se u dalje takmičenje ovog najgledanijeg talent show-a.

Indira Beriša je otpevala pesmu „Oro“, ocenjena je sa 4 glasa ali se kroz baraž izborila za svoje mesto u daljem takmičenju sa numerom „Čuvam te“.

– Marija Stanijanov je otpevala pesmu „Ako nikada“ i dobila je 4 glasa. U baražu je otpevala pesmu „Gde si bilo jare moje“ ali nije upela da se izbori za mesto u daljem takmičenju.

– Anja Jestrović je otpevala pesmu „Roar“ i ocenjena je sa 4 glasa ali ni u bražu nije imala sreće sa numerom „Bato“ i završila je takmičenje.

Žarko Pribaković se predstavio sa numerom „Green green grass of home“ i uspio da pokupi sve emocije i oduševljenje žirija i publike. Sa svih 5 glasova se plasirao u sledeći krug takmičenja.

Nejra Mekić je otpevala pesmu „All the man that I need“ , dobila je 5 glasova od žirija i plasirala se u sledeći krug.

Uroš Stanković se predstavio sa numerom „Tajno Moja“ sa kojom je uspeo da rasplače sve prisutne u studiju, a posebno Leontinu koja je veoma emotivno doživela izvođenje njegove pesme. Uroš je svakako svojom interpretacijom obeležio ovu emsiju i sa svih 5 glasova se plasirao u sledeći krug.

Antonia Gigovska se predstavila sa numerom „Ne dam na tebe“ i oduševila žiri kao i publiku. Antonia je svojim glasom i izvođenjem pesme dobila svih 5  glasova i zasluženo prošla u sledeći krug.

Osma epizoda druge sezone najgledanijeg muzičkog takmičenje je ostala za nama. Ova epizoda je svakako bila jedna od onih koja u nama budi emocije. Žiri je odabrao najbolje od najboljih i njih deset će se pokazati u trećem krugu takmičenja. Ko će se ostalim mališanima pridružiti, ostaje da vidimo sledećeg petka u isto vreme na istoj televiziji.

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login