Velimir Stjepanović ubedljiv u Dubaiju

OSTALI SPORTOVI  
Velimir Stjepanović ubedljiv u Dubaiju

SJAJNE VESTI IZ DUBAIJA

Da se ozbiljno posvetio radu i dizanju forme pokazao je jedan od naših najbolji plivača Velimir Stjepanović koji je učestvovao na mitingu u Dubaiju „Hamilton akvatiks open“ u malim bazenima.

„Hamilton Akvatiks open“ je miting koji plivačima omogućava takmičenje u nekoliko kategorija a samim tim imaju priliku da provere nivo svoje forme.

Na takmičenju održanom u petak 23. oktobra, Stjepanović je pokazao da mu je forma na zavidnom nivou. Uspeo je da pobedi u trci na 200 metara mešovito rezultatom 2:02 minuta i 97 stotinki. Potom je učestvovao u disciplini 200 metara leptir gde pobeđuje sa ostvarenim rezultatom 1:59 minuta i 79 stotinki. Treći put je u bazenu i pliva u disciplini 400 metara kraul, gde je ponovo uverljiv, prvo mesto sa rezultatom 3:49 minuta i 22 stotinke.

Drugog dana takmičenja je pokazao da je u fantastičnoj formi, ponovo je osvojio prva tri mesta.

U trci 100 metara kraul pobeđuje sa vremenom 48:92. Svoju dominaciju dokazuje i u duplo dužoj deonici, 200 metara kraul sa ostvarenim vremenom 1:46 minuta i 98 stotinki. Disciplina 100 metara mešovito bila je samo dokaz da je svestrani plivač, ponovo prvo mesto sa vremenom 56:23.

Impozantno, dva dana takmičenja, i šest pobeda, nadamo se da će tako i nastaviti.

„Zadovoljan sam rezultatima! Zadržao sam koncentraciju i drugog dana, i u bazenu odradio sve ono za šta sam se spremao na treninzima. Imao sam brža vremena nego prvog dana, tehnički sam bio bolji. Srećan sam kako zbog sebe, tako i zbog mojih zemljaka. Na primer, na 100 metara kraul na postolje su se popeli i Ivan Lenđer i Stefan Šorak, koji su bili odlični i u drugim disciplinama na mitingu. Čestitam i Lazaru Zlatiću i Jovani Opricović, koji su dobro plivali. Sad sledi odmor i pripreme za Svetski kup u Dubaiju“ – rekao je Stjepanović

Njemu je ovo prvi put da ove sezone  pliva u malom bazenu i pokazalo se uspešno.

A od Velimira Stjepanovića očekujemo mnogo pogotovo na OI u Rio de Žaneiru.

SAMO NAPRED VELJO!
BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login