Pinkove zvezdice deveta epizoda: HIT večeri Milutin Leković sa pesmom „Maslinasto zelena“

MUZIKA  
Pinkove zvezdice deveta epizoda: HIT večeri Milutin Leković sa pesmom „Maslinasto zelena“

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Još jedan petak i još jedna uzbudljiva emisija „Pinkovih zvezdica“ je ostala za nama. U trećoj epizodi drugog kruga, ovog najgledanijeg muzičkog takmičenja, predstavilo se dvanaest najmlađih takmičara od kojih je deset prošlo u sledeći krug.

Leontini, Hariju, Jeleni, Milanu i Goci, sjajnim članovima žirija, ovog petka zaista nije bilo lako jer su se mališani potrudili da ostave što bolji utisak a trebalo je doneti tešku odluku koja dva talenta završavaju takmičenje.

Najmlađi talenti po drugi put izlaze na scenu, a uvažili su prethodne savete i kritike žirija da bi njihov nastup bio što bolji. Na scenu su stali i zapevali:

– Milena Đukić se predstavila sa pesmom „Zagrli“ i dobila je 4 glasa pa je morala je da se oproba u baražu. U drugom delu emisije otpevala je pesmu „Suze za kraj“ ali nije uspela da se izbori za treći krug takmičenja.

Sara Jorgačijević se predstavila sa numerom „Stay with me“, sa svojim načinom izvođenja numere i pozitivnim komentarima žirija pokupila je svih 5 glasova.

– Kristina Tasić je otpevala pesmu „Naša ljubav“ i ocenjena je sa 4 glasa. U baražu je otpevala pesmu „Bol do ludila“ ali nije uspela da se plasira u sledeći krug.

Milutin Leković je sa pesmom „Maslinasto zelena“ izazvao lepe reakcije publike i žirija i dobio svih 5 glasova. Članovi žirija su jedan po jedan počeli da podižu stolice i da pevaju sa njim.

Anđela Petrušić se predstavila sa pesmom „Crno pa se ne vidi“ i sa osećajnim načinom izvođenja dobila je svih 5 glasova.

Martija Stanković se predstavila sa numerom „Take me to the church“, oduševila je žiri sa svojim neverovatnim vokalom i dobila je svih 5 glasova.

Teodora Šćepanović je otpevala pesmu „Without you“, sa pozitivnim komentarima žirija dobila je svih 5 glasova.

Dimitrije Đorđević je sa pesmom „Pusti ritam“ napravio odličnu atmosferu u studiju i sa svojim energičnim nastupom i pozitivnim komentarima dobio je svih 5 glasova.

Edina Gurda se predstavila sa pesmom „Ti si mi u krvi“, od žirija je dobila 4 glasa a u baražu je otpevala pesmu „Zajdi, zajdi“ i uspela da se izbori za sledeći krug takmičenja.

Voislav Mutić se predstavio sa numerom „Lejla“, sa svojim nastupom i šarmantnim osmehom pokupio je simpatije žirija i dobio je svih 5 glasova.

Tamara Živković je otpevala pesmu „Addicted to you“ na oduševljenje publike i žirija sa izvođenjem ove numere dobila je svih 5 glasova.

Mina Radulović se predstavila sa pesmom „Colour of the night“ i dobila je 4 glasa ali je baraž za nju bio srećan i sa numerom „Bol do ludila“ uspela je da se izbori za sledeći krug.

Bliži se kraj drugom krugu druge sezone takmičenja „Pinkovih zvezdica“. Do sada su sve emisije bile, kako se i očekivalo, uzbudljive, interseantne i pune emocija. Da li će i nastavak takmičenja ostati takav ili još bolji, ostaje da vidimo već sledećeg petka.

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login