Sajam zdravog života „Put ka večnosti“ na Niškom sajmištu 6. i 7. novembra

ZDRAV ŽIVOT  
Sajam zdravog života „Put ka večnosti“ na Niškom sajmištu 6. i 7. novembra

SJAJNE VESTI IZ NIŠA

Na Niškom sajmištu u petak i subotu, 6. i 7. novembra, u organizaciji centra Hronos biće održana manifestaciju „Put ka večnosti“.
Cilj je da se kroz predavanja pokuša objasniti kako kvalitetnije voditi zdraviji način života kroz povratak prirodi, koristeći njena bogastva. To se prvenstveno odnosi na zdravu organsku hranu i upotrebu lekovitog bilja. Takođe govoriće se i na temu primenjene psihologije, samorazvoju motivacije, duhovnosti, Bogu i večnosti, energetskom radu i drugo.

Očekuje se da će na sajmu učestvovati oko četrdesetak predavača i izlagača, koji će kroz svoja lična iskustva konkretno objasniti na koji način se može unaprediti zdravlje. Drevna tehnika opuštanja i meditacije danas je, čini se, više nego ikad aktuelna kao jedan od načina da se izborimo sa stresom i poboljšamo svoje zdravlje. Održaće se i predavanja o prirodnoj medicini koja je sve više zastupljenija u lečenju bolesnika.

„Biće tu raznih tehnika, metoda, učenja, vežbaonica, bilja, za svakog po nešto. Svako od nas će moći da pronađe nešto kako bi oplemenio svoj život i poboljšao stanje svog organizma, kako fizičkog tela, tako i duhovnog bića, kroz povratak prirodi i iskonskoj suštini“ – objašnjavaju organizatori.

Na manifestaciji je organizovano predstavljanje proizvoda i usluga koji se zasnivaju na holističkom i zdravom pogledu na život.

Koncept sajma obuhvata:

– izlagački deo sa proizvodima i uslugama koje se zasnivaju na zdravom i holističkom pristupu životu

– višednevna predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti samorazvoja, zdravog života, motivacije, energetskog rada, duhovnosti i primenjene psihologije

– nekoliko manjih koncerata.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 sati, a ulaz je slobodan. Na ovom linku možete pogledati satnicu predavanja, radionica i vežbaonica.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login