„Ja mogu sve“ – Pobednici druge epizode su Sara i Boris

HUMANOST, MUZIKA  
„Ja mogu sve“ – Pobednici druge epizode su Sara i Boris

SJAJNE VESTI

Kao i prethodne nedelje tako smo i sinoć uživali u Muzičko-scenskom šou-programu „Ja mogu sve“ koji je organizovan u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“.
Kao što već rekli ovaj šou pored takmičarskog duha ima i humanitarni karakter. Pobednici će u svakoj emisiji  nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru dati u humanitarne svrhe. Na kraju takmičenja gledaoci će odlučivati o pobedniku i kome će se uručiti nagrada u iznosu od 20.000 evra.

Predstavljanje takmičara i ovaj puta obavlja voditeljka Dragana Kosjerina, uz pomoć Žike Nikolića.

Žiri je u standardnom sastavu: glumica Danica Maksimović, muzičar Rambo Amadeus, baletski umetnik Konstantin Kostjukov, koji je i predsednik žirija. i voditelj Žika Nikolić.

Nakon trijumfa „Pahuljica“ koje su stekle simpatije kod žirija i oduševile gledaoce, ostali takmičari pokušaće da se izbore za mesto pod reflektorima.

Uz kratku reprospektivu prošlonedeljnih nastupa takmičara, počela je i druga epizoda šou-programa „Ja mogu sve“.

Boško Dudvarski, je otvorio takmičarsko veče, baladom Saše Matića „Dao bih joj srce svoje“. Bilo je zamerki od strane žirija za izvođenje, pa mu je dodeljeno skromnih 33 poena.

„Pahuljice“ koje su prošle nedelje pobedile ovaj puta se predstavljaju se pesmom „Titanijum“ od Dejvida Gete i Sije. Nisu ostavile jak utisak na žiri i za svoj nastup osvajaju 37 bodova.

Beti Đorđević na sceni izvodi jednu od najlepših balada i velikim hitom „Počnimo ljubav iz početka“. Njen nastup na sceni oduševio je žiri, koji nije štedeo na ocenama, 48 bodova.
 
„Bend i vokali“ za izvođenje pesme „Jovano, Jovanke“ dobijaju pohvale od Konstantina Kostjukova za scenski i vokalni deo, i uz komentar Danice Maksimović i Ramba Amadeusa da je odlično što „su pevali na našem jeziku“ pa su osvojili 44 poena.


 
Sara i Boris sa laganom baladom „Only Love Can Hurt Like This“, popravili su utisak iz prošle emisije i pokupili su 44 boda.


 
Mira i Bole, sa nekada velikim hitom „Makarena“ naterali su prisutne na ples, ali ne toliko dovoljno da zadovolje ukus žirija. Osvajaju 38 bodova.
 
Teodora sa svojim sjajnim glasom i nastupom izvela je pesmu „Dark Horse“ od Keti Peri. Za svoj nastup pokupila je 38 bodova.

„Do poslednjeg daha“ je sa romantičnom i veselom domaćom verzijom legendarne muzičke teme iz Prljavog plesa, „Time of my Life“ odlično ocenjena 48 bodova. „Ovo je bilo savršeno nesavršeno“, komentar je članice žirija Danice Maksimović.
 
Mirjana i Kristina nastupile sa numerom „Sweet Dreams“ od Bijonse zatvorili ovo veče. Dobile su 46 bodova uz ocenu Konstantina Kostjukova: „Ovo je igrački najbolja do sada izvedena numera“.
 
Dilema je bila i oko proglašavanja najboljeg takmičara. Posle dodeljivanja dodatnih bodova od predstavnika dece i odraslih, dva izvođača Sara i Boris i „Bend i vokali“ su bili izjednačeni sa 63 boda. O konačnom pobedniku odluku je morao doneti stručni žiri, i posle kraćih konsultacija za konačnog pobednika druge emisije proglašeni su Sara i Boris koji su izvodili pesmu „Only Love Can Hurt Like This“.
Pobednici prve emisije „Pahuljice“ su odlučili da prošlonedeljnu nagradu od 1.000 evra dodele Vanji Vrtači, kojoj su roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći u avgustu.

Do sledeće nedelje i nastupa novih takmičara!



Jedan odgovor na temu "„Ja mogu sve“ – Pobednici druge epizode su Sara i Boris"

  1. Pingback: „Ja mogu sve“ – Pobednica treće epizode je Teodora Stanković | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login