Drugi sajam sporta u Hali 1 beogradskog sajma od 27. do 29. novembra

SPORT  
Drugi sajam sporta u Hali 1 beogradskog sajma od 27. do 29. novembra

SJAJNE VESTI IZ BEOGRADA

Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, u Beogradu se od 27. do 29. novembra 2015. godine, održava drugi Sajam sporta.
Hala 1 beogradskog sajma biće veliki poligon na kom će se okupiti svi sportski savezi čiji je zadatak da predstave svoje sportove. Osim granskih saveza predstaviće se i po 20 teritorijalnih i lokalnih saveza, devet sportskih udruženja, pet visokoškolskih ustanova, a održaće se i seminar sportskog saveza Srbije za generalne sekretare.

Sledeće godine, u januaru i februaru, Beograd je domaćin Evropskog šampionata u vaterpolu i Evropskog šampionata u futsalu. Kako se sve pripremilo za ovaj događaj moći će da se vidi na promocijama. Moći će da se vidi da je Konbank arena već sada spremna za ovako veliko takmičenje.
Ako vas zanima kolike su vaše sposobnosti za bavljenjem nekim od sportova moći će to saznati direktno na sajmu. Zavod za sport i medicinu sporta, testiraće sve zainteresovane i preporučiti im kojim sportom da se bave. Na sajmu sporta bićete u prilici da se upoznate i razgovarate sa našim vrhunskim sportistima. I ne samo sa njima već i sa lekarima sportske medicine, trenerima iz čije su škole izašli osvajači medalja na najjačim takmičenjima. Imaćete jedinstvenu priliku da upoznate nekog od naših sportskih šampiona, da se družite i slikom zabeležite taj trenutak.

Posetioci će moći da vide i izložbu trofeja koje su osvajali srpski sportistina velikim takmičenjima. Trofeji i medalje biće izložene u Muzeju sporta, koji će biti napravljen za tu priliku. Svi koji budu želeli mogu da se slikaju sa nekim od izloženih trofeja. Organizovana su stručna predavanja na kojima će eminentni stručnjaci objašnjavati kako se postaje vrhunski sportista i kako se postižu svetski rezultati. Sve što vas zanima a da je sport moći će te da saznate na jednom mestu, na Sajmu sporta.

I najvažnija informacija ulaz na sajam je besplatan. Dođite da se družimo jer ovo je sport.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login