Pinkove zvezdice baražna epizoda

DOGAĐAJI, MUZIKA  
Pinkove zvezdice baražna epizoda

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

U baražnoj emisiji druge sezone muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ šansu da se vrate u dalje takmičenje imali su kandidati koji su u prvom i drugom krugu imali po četiri glasa žirija. Od dvadeset takmičara njih jedanaest je nastavilo takmičenje i plasiralo se u treći krug. Posebnost emisije je bio taj što žiri na svojim monitorima nije imao nikakve podatke o takmičarima, nego su na osnovu glasa i interpretacije odabrali one koji će se i dalje boriti počev već od sledećeg petka. Kao i predhodnog petka žiri je ostao u istom sasatavu Jelena Tomašević, Milan Stanković, Goca Tržan, Bojan iz Leksington benda i Leontina Vukomanović.

Najmlađi talenti su pevali po deo pesme

Ivana Đergović je otpevala pesmu „Break Free“ i sa svojim glasom i načinom izvođenja numere dobila svih pet glasova žirija nakon čega je i pustila suze radosnice.

– Anita Bubnjević je sa numerom „Unconditionally“ dobila 4 glasa žirija dok je u baražnom delu emisije otpevala pesmu „Krik“ ali nije uspela da prođe u sledeći krug takmičenja.

Anđela Ercegović je sa numerom „Grenade“ dobila 4 glasa ali je baraž za nju bio srećan i sa numerom „Nedam na tebe“ uspela da se vrati u dalje takmičenje.

Anja Vukliš je otpevala numeru „Skyfall“ sa pozitivnim komentarima žirija uspela je da dobije pet glasova i sa suzama radosnicama prosla u treći krug takmičenja.

– Kristina Tasić sa pesmom „Korake ti znam“ je dobila 4 glasa žirija pa je morala da se oproba u baražnom delu emisije. Sa numerom „Molitva“ nije uspela da se izbori za sledeći krug takmičenja.

– Milena Đukić je otpevla pesmu „Da te volim“ i dobila 3 glasa dok je u baražnom delu emisije otpevala pesmu „One night only“ i nije uspela da se plasira u treći krug.

Iva Grujin je sa numerom „Budi dobar kao što sam ja“ dobila glasa ali je baraž za nju bio srećan pa je sa numerom „Dodirni mi kolena“ uspela da se plasira u dalje takmičenje.

– Tijana Premović je otpevala pesmu „When You Believe“, od žirija je dobila 3 glasa dok je u baražnom delu emisije otpevala pesmu „Kao so u moru“ ali nije uspela da se izbori za sledeći krug.

– Anđela Ristić je otpevala pesmu „Because of You“ i dobila je tri glasa ali nije uspela da prođe ni kroz baražni dio emisije sa numerom „Moj život je moja pjesma“.

– Jovan Žutić je sa numerom „Anđele“ ocenjen sa 3 glasa. U baražu je otepvao numeru „Lutka“ ali ni sa njom nije uspeo da se izbori za sledeći krug.

Anđela Graovac je otpevala pesmu „Zasp’o Janko“. Na svoje izvođenje ove numere kao i na svoj prelep glas je dobila ogroman aplauz žirija i publike i dobila svih pet glasova.

Ružica Rupić je sa numerom „Suza Stihova“, i uz oduševljenje žirija za svoj napredak u odnosu na predhodna izvođenja, dobila je svih pet glasova.

– Sara Sovilj je otpevala pesmu „Rijeka bez imena“ i dobila 3 glasa dok je u baražnom delu sa numerom „Moj je život moja pjesma“ nije uspela da se izbori za sledeći krug takmičenja.

Marija Stanijanov je otpevala pesmu „I Will Always Love You“ uz ogroman aplauz i ovacije publike na svoj način izvođenja numere i emociju je dobila svih pet glasova žiria.

Dragana Tanasić je sa numerom „Wrecking Ball“ i svojim energičnim glasom i pozitivnim komentarima je dobila svih pet glasova.

Sara Božović je otpevala pesmu „La Isla Bonita“ i na oduševljenje žirija na izvođenje numere i ubedljivom interpretacijom dobila je svih pet glasova.

Anja Jestrović je sa pesmom „Dodirni mi kolena“ izmamila osmeh kod svih članova žirija i sa pozitivnim komentarima je dobila svih pet glasova.

Darija Radaković je sa numerom „Hero“ sa lepom bojom glasam i izvođenjem ove numere je dobila svih pet glasova.

Poslednja šansa u ovogodišnjem takmičenju je za neke dobijena, a za neke propuštena. Jedanaest takmičara je svoje mesto obezbedilo za sledeći krug takmičenja. Već sledećeg petka otpočinje treći krug ovog prestižnog muzičkog takmičenja. A šta nas očekuje ostaje da vidimo na istoj televiziji svakog petka u isto vreme.

U svakom slučaju svi su oni pobednici, jer su mladi i talentovani, a ovo su samo nijanse!

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login