Zlatni glasić Ivanjice je Valentina Kolarević

MUZIKA  
Zlatni glasić Ivanjice je Valentina Kolarević

SJAJNE VESTI IZ IVANJICE

U Plavoj sali ivanjičkog Doma kulture održano je finalno takmičenje u vokalno – instrumentalnom odnosno solističkom pevanju za Zlatni glasić Ivanjice.
U finalnom delu takmičenja učestvovalo je osmoro pevača takmičara. Da sve protekne kako treba pobinuli su se Dom kulture Ivanjica, kao organizator, uz saradnju sa školama i nastavnicima muzičke kulture.

Muzički žiri koga su činili: Anita Pešić nastavnik muzičke kulture, Slavko Poledica muzičar i Raško Jerotijević muzičar, je po svom stručnom mišljenju odlučio da:

– Pobednica takmičenja u solističkom pevanju „Zlatni glasić Ivanjice“ je Valentina Kolarević, koja je izvodila pesmu Jelene Tomašević „Ne dam na tebe“
– drugo mesto pripalo je Jani Tatović koja se predstavila pesmom Aleksandre Radović „Samo mali peh“
– treće mesto zauzela je Sanja Aleksić izvođenjem pesme Vitni Hjuston „I have nothing“.

Sve pobednice su nagrađene peharima, a svi finalisti, njih osam, dobili su diplome i zbirkama pesama „Žubori sa Moravice“ sa 21. prošlogodišnjeg konkursa za najlepšu ljubavnu pesmu.
Dom kulture koji je bio organizator ove manifestacije, poklonio im je po dve karte za sve pozorišne predstave i filmove koje se budu održavale u ovoj ustanovi do kraja ove i tokom naredne godine.

Čast da dodeli nagrade i diplome finalistima pripala je direktoru Doma kulture, Milanu Kruniću.

Pobednica 15-godišnja Valentina je učenica prvog razreda Gimnazije. Obožava pevanje i član je Gradskog horu, gde je već tri godine aktivni član. Ovo joj je prvo takmičenje i ne krije oduševljenje zbog osvojene titule. Kao i svi njeni vršnjaci voli da sluša domaću i stranu zabavnu muziku, kao i pop muziku. Uzor su joj pevačice Jelena Tomašević i Aleksandra Radović.

Ovo je tek prvo pojavljivanje na javnoj sceni ove mlade i perspektivne pevačice. Prvo i veoma uspešno, a verujemo da će se za ovo ime još čuti u svetu muzike.

BRAVO ZA SVE TAKMIČARE!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login