Đoković će igrati za Srbiju u prvom kolu Dejvis kupa

TENIS  

SJAJNE VESTI ZA SPRSKI TENIS

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, će u od 4. do 6. marta 2016. igrati u Srbiji u prvom kolu Dejvis kupa. Ova sjajna vest je objavljena na njegovom oficijelnom sajtu u sklopu kalendara takmičenja. Vest da će Novak igrati kod kuće obradovala je sve navijače u Srbiji koji se već sad raspituju za mesta u dvorani i karte sa najboljim mestima.

Novak i saigrači Viktor Troicki, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Nenad Zimonjić, Dušan Lajović i Ilija Bozoljac ugostiće najbolje tenisere Kazahstana. Odluka o rivalu u prvom kolu Dejvis kupa pala je u čileanskom gradu Santjagu.

Za Srbiju će najverovantije igrati:
SINGL: Novak Đoković, Viktor Troicki, Dušan Lajović, Filip Krajinović.
DUBL: Nenad Zimonjić, Novak Đoković, Dušan Lajović, Ilija Bozoljac.

Dok će za Kazahstan nastupiti:
SINGL: Mihail Kukuškin, Aleksandr Nedovjesov, Andrej Golubjev
DUBL: Aleksandr Nedovjesov, Andrej Golubjev

Novakov karavan za prva tri meseca izgleda ovako:

– Od 4. do 9. januara Novak Đoković će igrati u Dohi. Nole je prošle godine stigao do četvrtfinala, gde je izgubio od dugogodišnjeg znalca Hrvata Iva Karlovića.
– Sledeće takmičenje je u Melburn, gde Nole odlazi da odbrani titulu na prvom gren slemu u sezoni. Jedan od rekorda koji je Nole oborio je i pet titula na Australijan openu.
– Krajem februara očekuje ga turnir u Dubaiju. Prošle godine u finalu ga je zaustavio Rodžer Federer.
– Sledi Dejvis kup u Beogradu ili nekomo drugom gradu, ali za sad informacije govore da će turnir ipak biti u Beogradu
– Nakon Srbije Novak odlazi u Ameriku, gde će po tradiciji učestvovati na dva turnira iz serije 1.000 – Indijan Vels i Majami. Prošle godine osvojio je oba turnira tako da će braniti pehare.

Nole je prošle godinu završio impresivno i takve uspehe je vrlo teško ponoviti. Mada ko zna, od njega možemo i takav podvig očekivati, jer NOLE JE No.1!

novak-djokovic-najsupesnija-godina-2015-rekordi

Nole srećno u odbrani titula, a pre svega prvog mesta na ATP listi. Takođe dobru sreću želimo i svim našim ostalim takmičarima u predstojećim mečevima. Svi se radujemo ponovnim okupljanjima momaka i nastupa za selekciju naše SRBIJE!

NAPRED MOMCI!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login