Festival omladinskih scena FOS u Beloj Palanci

POZORIŠTE  
Festival omladinskih scena FOS u Beloj Palanci

SJAJNE VESTI IZ BELE PALANKE

U toku je takmičenje 7 pozorišta mladih na Festivalu omladinskih scena FOS koji se održava u Beloj Palanci. Ovaj festival je planirano da se održi od 28. novembra do 5. decembra, a sve predstave se igraju od 20 sati u velikoj sali Centra za kulturu Bela Palanka.

– U subotu 28. novembra odigrana je predstava „Ćelava pevačica“ koju je izveo Dramski studio mladih Gradskog pozorišta Bečej.

– Nedelju 29. novembra je bilo rezervisano za Pozorište „Janko Veselinović“ iz Bogatića koje je odigralo predstavu „Boing Boing“ u režiji Ivane Terzić

– Sinoć, ponedeljak 30. novembra, nastupilo je Omladinsko pozorište „Vožd“ iz Mišara kod Šapca sa svojim komadom „Putujuće pozorište Šopalović“.

Glumački ansambl Kulturnog centra Smederevska Palanka će danas, utorak 1. decembra, igrati predstavu „Ratko i Julijana“

– Sreda 2. decembar biće u znaku „Pozorišta u palanci“ iz Niša koje će odglumiti u predstavi „Fair play“

– U četvrtak, 3. decembra, biće prikazana predstava „Da li će Damojed da zavoli sladoled“ koju će izvesti mladi glumci iz Kulturnog centra Paraćin

– Petak, 4. decembra, domaćini – Amatersko pozorište Centra za kulturu Bela Palanka nastupiti sa pozorišnim komadom „Ne oblači se za večeru“.

– Subota, 5. decembra, biće rezervisana za „Nobelovac i ja“, revijalnu predstavu u kojoj glume Jelisaveta Seka Sabljić i Bane Vidaković.

Stručni žiri u sastavu:

Irfan Mensur
Ljiljana Lašić
Kalina Kovačević

biće na vrlo zahtevnom zadatku, da od svih predstava odaberu najuspešnije učesnike. Na završnoj večeri u subotu biće dodeljene nagrade i spustiće se zavese na ovaj festival.

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Festival omladinskih scena FOS u Beloj Palanci"

  1. Pingback: Festival omladinskih scena 2016 u Beloj Palanci - Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login