Spektakularan povratak Bobana Marjanovića iz razvojne u NBA ligu!

KOŠARKA  
Spektakularan povratak Bobana Marjanovića iz razvojne u NBA ligu!

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

Samo 2 utakmice u razvojnoj NBA ligi bilo je potrebno Bobanu Marjanoviću da ponovo dobije poziv trenera Grega Popoviča i obuče dres San Antonio Sparsa. Ostaje nejasno zbog čega trener Sparsa nije pružao veću šansu našem sjajnom igraču jer ga je Bobi i na pripremnim utakmicama ubedio da je odličan igrač. Kada je poslat ponovo u razvojnu ligu bilo je potrebno vrlo malo vremena da se dokaže. Uostalom pogledajte i sami isečke iz utakmice razvojne lige gdje je Bobi dominirao:

Nakon sjajnih igara u razvojnoj ligi i povratka Bobana Marjanovića u tim San Antonija navijači su oduševljeni. „Bobinator“ je doživeo ovacije navijača obe ekipe jer je svojim doprinosom sa 18 poena, 4 skoka i 2 ukradene lopte, za 17 minuta na terenu, pomogao svojoj ekipi u pobedi nad Filadelfijom. Publika je svaki potez Marjanovića ispratila ovacijama, a Bobi je zaista pokazao šta ume. Đinobili, Dankan i Lenard su sa klupe uživali gledajuži kako Bobi koristi svojih 5 minuta. Sjajni potezi nisu ostavili ravnodušnim ni komentatore niti publiku:

Interesantan komentar imao je Toni Parker:

„Izgleda da je u Areni bilo mnogo navijača Sparsa.“

On je bio strelac sa 12 poena u meču, a najefikasniji je bio Oldridž sa 26.

Ovo su svi rezultati odigranih mečeva ovog kola:
Filadelfija – San Antonio 68:119
Toronto – Los Anđeles Lejkers 102:93
Čikago – Finiks 101:103
Milvoki – Portland 90:88
Šarlot – Detroit 104:84
Majami – Vašington 103:114
Minesota – Los Anđeles Klipers 106:110
Nju Orleans – Boston 93:111
Njujork – Dalas 97:104

Nedavno je u pobedi San Antonija nad Denverom, Boban Marjanović ja kao član prve petorke na terenu proveo šest minuta. Posle meča Bobi je imao interesantnu izjavu za američke medije, a tada je rekao da je „timski igrač“:

„Bilo je lepo što sam mogao da pomognem ekipe. Važno mi je da doprinesem uspehu Sparsa. Radim ono što se od mene traži. Ja sam timski igrač.“

Sve su ovo razlozi zbog kojih Bobi treba da bude u timu na terenu i da što više vremena provodi ispod obruča. Uostalom Bobija svi čekamo u reprezentacija Srbije gde će sigurno imati zagarantovanu minutažu na terenu.

BOBI SAMO NAPRED! POKAŽI SVE ŠTO ZNAŠ!
SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Spektakularan povratak Bobana Marjanovića iz razvojne u NBA ligu!"

  1. Pingback: Nemanja Bjelica solidan u pobedi svog tima, Bobi nije bio ni na klupi | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login