„Ja mogu sve“ – Pobednik 7. epizode je Beti Đorđević sa ukupno 99 poena (VIDEO)

MUZIKA  
„Ja mogu sve“ – Pobednik 7. epizode je Beti Đorđević sa ukupno 99 poena (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE UČESNICI MUZIČKOG SPEKTAKLA „JA MOGU SVE“

Sedma emisija spektakularnog muzičko-scenskog šou-a je bila više nego očaravajuća. Publika i žiri su uživali u raznim nastupima talentovanih takmičara. Nakon jako ozbiljnih priprema, mentori su nastupali sa svojim timovima i jako su se dobro snašli u toj ulozi. Danica, Žika i Rambo su očarali sve prisutne sa svojom spremnošću na sceni.

Podsetimo, Rambo je mentor grupe koju čine: Beti Đorđević, Kristina i Mira, i Mira i Bole. Dok Danica predvodi Boška Dudvarskog, grupu „Do poslednjeg daha“ i „Pahuljice“, a kod Žike su „Bend i vokali“, Teodora Stanković i Sara i Boris.

Takmičari su blistali na sceni i to sledećim redom

– Mentorski tim na čelu sa Danicom Maksimović je prvi nastupio na sceni. Boško, Danica i grupa „Do poslednjeg daha“ su izveli numeru „To je bila ljubav“. Zatim su „Pahuljice“ i Boško izveli numeru „Another Brick in the Wall“. Publika je celo vreme podržavala nastup a pogotovu kada je  Danica izvela svoju čuvenu špagu. „Tim Danica“ je dobio ukupno 32 boda.

– „Bend i vokali“ su nastupili sa velikim hitom „Pekar, lekar, apotekar“. Poseban komentar, da su napredovali u odnosu na predhodni nastup, uputio im je Kostja. Od žirija su dobili ukupno 44 boda.

Beti Đorđević je izvela mali spektakl na sceni, pevajući prvo pesmu od Indexa „Jutro će promeniti sve“, a potom „Baj, baj, baj“ Bisere Veletanlić. Dobila je velike pohvale od žirija.
Ona vlada scenom, ona je Holivud i treba je sprečiti da „odleprša“ istakao je Rambo dok je Konstantin u nastupu vidio pravi koncert i zahvalio se što je mogao da prisustvuje. Beti je od žirija dobila maksimalnih 48 bodova.

Kristina i Mira su napravile zaista pravu „revoluciju“ na sceni uz numeru „Revolution“. Vide se mogućnosti i individualnost, odlično, rekao je predsednik žirija dok se Žika pitao da li je to na sceni video ili sanjao. Od žirija im je pripao maksimalan broj bodova 48.

„Tim Žika“ i to „Bend i vokali“, Teodora, Sara i Boris sa Žikom lično su napravili pravu atmosferu u studiju sa pesmom „Hairspray“. Žika u crvenoj haljini je izazvao ogroman aplauz i skandiranje publike. Uz šaljive komentare od žirija su dobili 36 bodova.

Boško i grupa „Do poslednjeg daha“ izvode „Zagrli me“. Boško je u ulozi Zdravka Čolića. Pozitivni komentari za njihov nastup na sceni kao i na Boškovo pevanje iako je pesma bila teška za izvođenje. Boško je dobio ukupno 44 boda dok je grupa „Do poslednjeg daha“ dobila dva boda više.

Bole i Mira su nastupili u ulozi Džon Travolte i Olivije Njutn Džon sa numerom „The One That I Want“. Dinamični i temperamentni – dovoljno da uživamo, istakla je Danica. Dobili su ukupno 44 boda.

–  Grupa „Pahuljice“ „Čuvaju ovce“. Komentar Kostje je bio da su ih sve ošišale male čobanice. Četiri dvanaestice i maksimalnih 48 bodova.

„Tim Rambo“ – Beti je prva nastupila na sceni dok ju je Rambo u pozadini pratio na gitari. Ubrzo su pristigli Bole i Mira, Kristina i Mira izveli su „Love for Sale“. Danica je istakla da se divi timu koji je kod Ramba jer je on toliko prepotentan. Konstantin misli da je Rambo bio vrlo oprezan, sa velikim poštovanjem prema svom timu. Tim je dobio ukupno 32 boda.

Teodora je izvela numeru „Uptown Funk“. Poseban komentar je uputio Rambo koji je rekao da će sačekati 3, 4 godine i da će je vodi s njima na turneju. Žika je ponosno izgovorio iz čijeg je Teodora tima. Dobila je maksimalnih 48 bodova.

– Ponovo se desio mali spektakl na sceni. Sara i Boris su otpevali „Lutka“ od S.A.R.S-a. A potom je Sara izvela pesmu „Takvi kao ti“ od Nine Badrić. I Kostja i Rambo su istakli da se njih dvoje lepo dopunjuju i slažu glasove. Maksimalnih 48 bodova i za njih.


 
Maksimalni broj poena su delili Beti Đorđević, Kristina i Mira, „Pahuljice“, Teodora i Sara i Boris. Predstavnici dece su 12 poena dali Bošku dok su odrasli maksimalan broj dali Beti. Takmičari večeras dobijaju i poene koje su osvojili u mentorskim timovima.
Pobednica sedme emisije je nasmejana Beti Đorđević sa ukupno 99 poena. Beti će svoju nagradu od 1.000 evra dati Gerontološkom centru „Beograd“.

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "„Ja mogu sve“ – Pobednik 7. epizode je Beti Đorđević sa ukupno 99 poena (VIDEO)"

  1. Pingback: „Ja mogu sve“ – Pobednik 8. epizode je grupa „Bend i vokali“ sa pesmom „Cepaj“ (VIDEO) | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login