Pinkove zvezdice, 15. epizoda: HIT večeri Nika Purić sa pesmom „Veštičja pesma“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 15. epizoda: HIT večeri Nika Purić sa pesmom „Veštičja pesma“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Petnaesta emisija najgledanijeg muzičkog talent showa je ostala za nama. Dvanaest takmičara je pokazalo svoj trud i talenat na velikoj glamuroznoj sceni. Žiri je u ovoj emisiji imao zaista težak zadatak. Velika petorka je morala od dvanaest kandidata da odabere deset koji će se boriti i dalje za titulu „Pinkove zvezdice“. Nije bilo ni malo lako odlučiti, jer su svi takmičari svojim blistavim nastupima, napredkom i talentom podigli publiku i žiri na noge.

Leontina, Milan, Jelena, Goca i Hari su bili na velikim mukama, ali su od odličnih takmičara odabrali najbolje. A oni su:

– Ivana Đergović je otpevala pesmu „When I was your man“ i dobila je 4 glasa. Kroz baražni deo emisije nije uspela da prođe u dalji tok takmičenja sa pesmom „Rolling in the deep“.

Anđela Ercegović je sa numerom „Marija Magdalena“ i zamerkama žirija na slabije izvođenje pesme u odnosu na predhodne nastupe dobila 3 glasa . U baražnom delu emsije je popravila utisak i sa pesmom „Ime moje“ uspela da se izbori za sledeći krug.

– Dragana Tanasić je sa numerom „Red“ dobila 3 glasa žirija ali ni u baražu sa numerom „Sweet child of mine“ nije uspela da se izbori za sledeći krug i napustila je takmičenje.

Sebastijan Nađ je sa numerom „Let her go“ i uz pozitivne komenatre žirija na njegovo izvođenje numere dobio svih 5 glasova. Sebastijan je bio prva petica u petanestoj emisiji.

Anđela Graovac sa numerom „Gusta mi magla“ je pokupila sve pozitivne komentare a pogotovu što je ostala pri svom stilu, a to su etno pesme. Dobila je svih 5 glasova žirija.

Teodora Jelić je sa pesmom „Read all about it“ zablistala na sceni i dobila pohvale od žirija na izbor pesme koja leži njenom glasu. Sa svim pozitivnim komentarima dobila je svih 5 glasova.

Milutin Leković je otpevao pesmu „Sve ove godine“ i sa načinom izvođenja numere i svojim glasom je dobio svih 5 glasova žirija.

Nika Purić je sa numerom „Veštičja pesma“ podigla atmosferu u studiju, oduševila žiri kao i publiku. Sa svojim ponašanjem na sceni i izvođenjem numere Nika je obeležila petnaestu emsiju. Od žirija je kao što se i očekivalo dobila svih 5 glasova.

Tamara Vujačić je sa numerom „Like i’m gonna lose you“ ostavila žiri bez teksta. Na svo oduševljenje publike i žirija na njeno izvođenje numere i prelepim glasom Tamara je pokupila svih 5 glasova.

Amna Alajbegović je sa numerom „Ne voliš je znam“, energičnim nastupom, lepom bojom glasa pokupila pozitivne komentare i dobila svih 5 glasova žirija.

Eva Manić je sa numeom „Hush hush“ dobila lepe komentare na način izvođenja numere, kao i na besprekorno pevanje. Eva je dobila svih 5 glasova žirija.

Tamara Živković je sa numerom „Hello“ uspela da se izbori direktno za sledeći krug. Tamara je dobila komenatre da se odlično snašla sa preteškom pesmom za izvođenje i dobila svih 5 glasova.

Deset kandidata je teškom odlukom žirija uspelo da prođe u četvrti krug takmičenja. Iz emisije u emisiju postaje sve teže i teže odlučivati o tome ko će napustiti takmičenje. Kandidati su više nego spremni što pokazuju u svojim nastupima. Baražnih emisija više neće biti pa kandidati daju sve od sebe kako bi se što bolje pokazali i uspeli da nastave takmičenje. Neizvesnost vlada, a šta nas dalje očekuje ostaje da vidimo već sledećeg petka.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login