Pinkove zvezdice, 16. epizoda: HIT večeri Katarina Zdravković sa pesmom „Ceo svet je moj“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 16. epizoda: HIT večeri Katarina Zdravković sa pesmom „Ceo svet je moj“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Prošla je šesnaesta emisija najgledanijeg muzičkog takmičenja, a bila je kao što se i očekivalo, puna emocija i vrhunskih interpretacija. Takmičari već imaju svoje fanove koji ih prate iz emisije u emisiju. Kandidati za titulu „Pinkove zvezdice“ su više nego spremni. Sve sugestije i kritike koje su dobili u predhodna dva kruga, takmičari su usvojili i uložili su sav trud da se što bolje pokažu na sceni.

Žiri je skoro u svakoj emisiji imao poteškoća da izabere najbolje takmičare tako da ih ni ovaj put ovaj težak zadatak nije zaobišao. Od dvanaest takmičara, teškom odlukom, izabrali su njih deset koji će svoj talenat ponovo pokazati u sledećem krugu. Takmičari su blistali na sceni sa puno želje i truda da osvoje i žiri i publiku. Na glamuroznoj sceni pevali su:

– Anja Vukliš je otpevala pesmu „Russian roulette“, od žirija je dobila 4 glasa pa je morala da se oproba u baražu i sa pesmom „Sudbo moja sudbino“ nije uspela da se izbori za sledeći krug takmičenja.

– Anđela Zečević je otpevala pesmu „Domino“ i kao predhodna takmičarka dobila je 4 glasa. U baražnom delu emisije otpevala je pesmu „Ne dam na tebe“ ali nije prošla u sledeći krug.

Sanja Savić je sa numerom „Bože, brani je od zla“ i sitnim zamerkama žirija dobila 3 glasa ali je uspela da popravi utisak u baražnom delu emsije i sa numerom „Jesam te pustila“ uspela da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

Sara Božović je sa numerom „Torn“ dobila pozitivne komentare na izbor pesme i sa svojim lepim glasom dobila je svih 5 glasova žirija.

Sara Zdravković je sa numerom „Valery“ izazvala pozitivne reakcije publike i žirija, uz ogroman aplauz i pozitivne komentare na interpretaciju i glas dobila je svih pet glasova žirija.

Ksenija Stanković je sa numerom „When love takes over“ izazvala burnu reakciju publike, izmamila osmehe članovima žirija i pre referena pokupila svih 5 glasova. Uz pozitive komentare na pevanje, izbor pesme, Ksenija se plasirala direktno u sledeći krug.

Ružica Rupić je otpevala pesmu „Nostalgija“ ali je imala poteškoća u izvođenju numere zbog prehlade. Od žirija je dobila 3 glasa ali je uspela kroz baraž sa numerom „Jesam te pustila“ da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

Darija Radaković je sa numerom „Addicted to you“ izazvala pozitivne reakcije i publike i žirija. Za svoju interpretaciju i glas kao i  nastup na sceni dobila je svih pet glasova žirija.

Katarina Zdravković je otpevala pesmu „Ceo svet je moj“ i potpuno očarala žiri. Katarina je najmlađa učesnica u šesnaestoj emsiji i definitivno je obeležila veče. Dobila je svih 5 glasova,  ogroman aplauz i ovacije žirija i publike. Skoro da je žiri ostao bez teksta jer je njeno pevanje na jako zavidnom nivou.

Anđela Mijić je sa numerom „Runnin“ oduševila žiri i pre refrena je dobila svih 5 glasova. Publika je celo vreme bila na nogama i skandirala. Žiri je bio prezadovoljan sa njenom interpretacijom dok je Goca istakla da je Anđela njen miljenik u ovom takmičnju i da je bila najbolja.

Žarko Pribaković je otpevao pesmu „Rijeka suza i na njoj lađa“ i rastopio žiri svojom interpretacijom. Dobio je svih 5 glasova i pregršt lepih komentara na svoj glas i ponašanje na sceni.

Nastasija Tintor je sa numerom „Daj mi ritam“ dobila uglavnom pozitivne komentare žirija na svoje pevanje i specifičan glas i dobila je svih 5 glasova.

Deset takmičara je odabrano za četvrti krug takmičenja. Publika uveliko podržava svoje favorite i bodri ih dok izvode numere na sceni. Treći krug se uveliko zahuktao a šta će se dalje dešavati otkrićemo već sledećeg petka u isto vreme na dobro poznatoj ružičastoj televiziji.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login