„Ja mogu sve“ – Pobednik 8. epizode je grupa „Bend i vokali“ sa pesmom „Cepaj“ (VIDEO)

MUZIKA  
„Ja mogu sve“ – Pobednik 8. epizode je grupa „Bend i vokali“ sa pesmom „Cepaj“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE UČESNICI MUZIČKOG SPEKTAKLA „JA MOGU SVE“

Još jedna emisija muzičko-scenskog spektala „Ja mogu sve“ je završena. Ono što je osmu epizodu izdvajalo, u odnosu na predhodne, je to što su se takmičarili borili za opstanak. Nakon predhodnih emisija u kojima su takmičari pokazivali svoje talente i već pridobili publiku u osmoj emisiji morali su dati još više truda kako bi se održali u takmičenju.
Podsetimo, takmičari se bore za naklonost žirija i publike. U svakoj emisiji najbolji takmičar dobija nagradu od 1.000 evra koju daje u humanitarne svrhe po sopstvenom izboru. U poslednjoj emisiji gledaoci odlučuju o pobedniku kome će pripasti nagrada od 20.000 evra.

Prošlonedeljna pobednica Beti Đorđević je svoju nagradu poklonila Gerontološkom centru „Beograd“.

U osmoj eliminacionoj epizodi dočekala su nas brojna iznenađenja. Žiri je ocenjivao takmičare, ali mentori svojih timova nisu davali ocene. A evo kako je to izgledalo:

– Grupa „Do poslednjeg daha“ sa pesmom „Two ladies“ je prva nastupila u eliminacionoj emsiji. Članovi grupe su nadmašili svoja, a i očekivanja žirija. Upućeni su im pozitivni komentari. Žika je uputio šaljiv komentar. Pohvalio je ženski deo grupe i najavio da će im se pridružiti nekom prilikom u haljini, naravno. Danica ovog puta nije glasala jer je bila mentor tima . Dobili su maksimalnih 36 bodova.

– „Bend i vokali“ sa numerom „Cepaj“ su podigli atmosferu u studiju. Publika je sve vreme bila na nogama. Stvarno ste cepali za sve pare, oduševljeno im je rekla Danica. Ovaj put Žika nije glasao jer je bio mentor tima. Još jedna maksimalna ocena je bila dodeljena njima.

– „Pahuljice“ sa numerom „Aleluja“ su izazvale oduševljenje publike i žirija jer su pevale na srpskom, engleskom, ruskom i na arapskom jeziku. Ja bih pristao na sve, samo kada bi mi puštali ovako decu koja igraju i pevaju, uputio im je Rambo. Zagrejete srce, kratak je bio Žika. Vi niste pahuljice, vi ste anđeli, poručio je Kostja. Danica nije glasala. Od žirija su dobili 34. boda.

– Emotivni ples „Kristine i Mire“ uz numeru „A Thousand Years“ je dobio sitne zamerke žirija, dok je Žika smatrao da dvojac koji je stojao pred njim nenadmašan. Mentor tima Rambo ne glasa. Dobili su 30 bodova.

– Boško je na sceni pokazao kolika je njegova ljubav prema rokenrolu sa pesmom „I love rock’n’roll“. Hevimetal nije potreban Bošku, uveren je bio Rambo. Fantastičan je, rekao je Žika. Danica opet nije glasala. Ukupno su dobili 32 boda.

Beti Đorđević je nastupila sa numerom „Molitva“. Sa svojim emotivnim nastupom i lepim glasom dobila je pozitivne komentare.  Konstantin joj je priznao da je bio očaran. Rambo nije glasao. Beti je dobila maksimalnih 36 bodova.

Teodora je izvela numeru Harisa Džinovića „Rano je za tugu“. Teodora je imala i pozitivnih komentara i sitnih zamerki. Videlo se da ti nije dobro, ali scenski nastup fantastičan, ocenila je Danica. Žika nije glasao. Teodora je dobila 30 bodova.

Bole i Mira su odigrali tango na sceni uz numeru „Blame“. Učinilo mi se da je odnos pokvaren, kontakt, rekao je Konstantin. Rambo ne glasa. Od žirija su dobili 30 bodova .

– Dvostruki pobednici takmičenja Sara i Boris su izveli numeru „Pišonja i Žuga“. Publika je bila oduševljena. Kako živneš kad Sara dođe, zadirkivala je Danica Borisa. Žika nije glasao. Dobili su maksimalnih 36 bodova.

Poslednji nastup u osmoj emisiji je završen sa pozitivnom atmosferom. Rambov tim ima najmanji broj glasova i morao je da odabere takmičara koji ne nastavlja dalje takmičenje.

Ovu odluku je doneo Rambo Amadeus lično i obrazložio zašto se odlučio da Beti napusti takmičenje. Svima nama je žao što je Beti napustila takmičenje, ali kad se uzme u obzir njen talenat i reputacija, već je bila viđena za pobednika pa to ne bi bilo ravnopravno takmičenje. Vreme je za mlade talente!

Pobednici prve eliminacione emisije su grupa „Bend i vokali“ i to sa 60 bodova. Šta će dalje biti ostaje da saznamo.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login