Nikola Jokić pružio odličnu partiju protiv Lejkersa (VIDEO)

KOŠARKA  
Nikola Jokić pružio odličnu partiju protiv Lejkersa (VIDEO)

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE DONOSI NIKOLA JOKIĆ

Odlične partije sjajnog Nikole Jokića svrstale su ga u jendog od ključnih igrača ekipe Denver Nagetsa. U utakmici između Denvera i ekipe iz Los Anđelesa Lejkersa, u kojoj su ipak slavili Lejkersi sa 111:107, Nikola Jokić se veoma istakao sa svojim učinkom. Za 30 minuta na parketu postigao je 15 poena i to sa učinkom 5 od 7 šuteva. Sa 10 uhvaćenih lopti bio je najbolji skakač ekipe, a uspeo je da ubeleži i 5 asistencija.

Svi u klubu mogu biti zadovoljni njegovim igrama, a to navijači Denver Nagetsa itekako znaju da cene. U ovoj sezoni prosečno postiže 8,5 poena, zabeleži 5,3 skoka po utakmici i 1,1 asistenciju. Svoj najbolji nastup je imao u meču protiv San Antonija kada je ubacio 23 poena. Bolji od ovog nastupa su mu i protiv Minesote sa 19 poena i LA Klipersa sa 16. Trener Denvera sve više ukazuje poverenje Nikoli, pa je tako na zadnjih 6 mečeva imao više od 20 minuta po meču.
Nikola je na zvaničnom sajtu NBA lige dobio i pohvale uz komentar „Jokic is no joke“, a skoro svi mediji su se složili da je Nikola imao „Asistenciju noći“.

Pogledajte učinak Nikole Jokića:

Na žalost Denver nije uspeo da pobedi Lejkerse jer je igrao bez plemejkera Emanuea Mudieja – jednog od najboljih novajlija ove sezone, povređenog Nurkića, bez Galinarija i Čendlera.
Legendarni Kobi Brajant je sjajnom igrom i čuvanjem Bartona uspeo da zaustavi Denver i sa 31 postignuti poen bude na neki način junak večeri u pobedi njegovog tima.
Treneru Lejkersa Bajronu Skotu pao je kamen sa srca i bio je oduševljen nakon pobede

„Vil Barton nam je dao 25 poena u prvom poluvremenu, pa sam Kobija pitao ‘Možeš li ti da ga čuvaš?’. Samo mi je rekao ‘Mogu’. I, Barton nam je dao samo dva poena u drugom poluvremenu.“.

Rezultati ostalih mečeva:

Toronto – Dalas 103:99
Filadelfija – Memfis 90:104
Majami – Detroit 92:93

BRAVO NIKOLA! SAMO NAPRED!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login