Boban Marjanović i Nikola Jokić oduševili u međusobnom okršaju

KOŠARKA  
Boban Marjanović i Nikola Jokić oduševili u međusobnom okršaju

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

NBA liga nam ove sezone priređuje sjajne utakmice pa sa pažnjom pratimo ovogodišnje izdanje naših momaka.
Boban Marjanović je protekle noći imao direktan okršaj pod obručima sa svojim sunarodnikom Nikolom Jokićem. Ova dva sjajna centra konačno su imali priliku da se oprobaju pod koševima. Ipak Bobijev klub San Antonio Sparsi je slavio u meču protiv Denver Nagetsa rezultatom 101:88.

Konačno je Greg Popovič napravio dobar potez i u igru uveo Bobana Marjanovića, jer je sinoć odmarao Tima Dankana. Naš „Bobinator“ mu se zahvalio na veoma lep način. Na terenu je ukupno proveo 14:52 minuta i za to vreme ubacio 10 poena sa sjajnim 8/8 sa linije slobodnih bacanja. Poene iz igre postigao je zakucavanjem i to preko Jokića. Imao je i 7 skokova uz šut iz igre 1 od 3, 4 blokade i jendu ukradenu loptu. Kada se pogleda statistika nije fascinirao, ali je bobi odigrao fenomenalnu timsku partiju i tako sa svojom ekipom ostvario novu pobedu.

Povodom sjajnog izvođenja slobodnih bacanja Bobana Marjanovića, Toni Parker je izjavio:

„Impresioniran sam, ali ne i začuđen, na treninzima je Bobi uvek među najboljima kada izvodimo slobodna bacanja.“

Bobi je od ljubitelja Sparsa dobio i stranicu na Twiteru na kojoj je jedino pitanje:


Pogledajte kako je igrao Boban Marjanović:

Kada gledamo timsku igru ona je svakako pripala Bobanu Marjanoviću, ali na individualnom planu Nikola Jokić je ipak bio bolji protekle noći. Nije Nikola slučajno bio MVP ABA lige, a to je pokazao i u meču protiv San Antonia. Utakmica koja je odigrana pre nešto više od mesec dana za Nikolu je bila najbolja do sada, a u ovoj utakmici je pokazao da je to bio samo početak dobrih partija. Sinoć je uspeo da skoro izjednači svoj rekord sa 22 poena. Imao je dobar šut iz igre 10/19, pogodio je i jedno od dva slobodna bacanja, a imao je i 5 asistencija uz 1 blokadu i 1 ukradenu loptu. Na parketu je igrao nešto više od 26 minuta.

Kako je to izgledalo na parketu pogledajte:

Svakako krajni i najbitniji zaključak je da su ova dva sjajna srpska igrača dali veliki doprinos u igri svojih timova.

BRAVO NIKOLA! BRAVO BOBI!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login