Pinkove zvezdice, 17. epizoda: HIT večeri Aleksa Vučković sa numerom „Da te bogdo ne volim“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 17. epizoda: HIT večeri Aleksa Vučković sa numerom „Da te bogdo ne volim“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Sedamnaesta emisija muzičkog talent showa „Pinkove zvezdice“ je donela mnogo iznenađenja, veoma spremnih i sjajnih takmičara. Njih 12 se borilo za prolazak u četvrti krug takmičenja. U dalju fazu ovog prestižnog takmičenja, odlukom žirija, prošlo je deset kandidata. Leontina, Goca, Jelena, Hari i Milan su svakako imali težak zadatak što se i pokazalo u prvom delu emsijie jer je čak osam takmičara dobilo svih pet glasova. Takmičari su se pokazali u najboljem svetlu a u sedamnaestoj emisiji takmičili su se:

Teodora Marković je otpevala pesmu „Ti si mi u krvi“ sa kojom je dobila 4 glasa. Žiri je imao sitnih zamerki na njen vibrato, ali u drugom delu emisije je uspela da se izbori za svoje mesto u sledećem krugu sa  numerom „Moj je život moja pjesma“.

– Teodora Šćepanović je sa pesmom „I will survive“ dobila 4 glasa, u baražu je otpevala „Listen to your heart“ ali nije uspela da prođe dalje.

Iva Grujin je sa pesmom „Ako su to samo bile laži“ dobila 4 glasa, dobila je zamerke na slabu energiju tokom pevanja. Kroz baražni deo emisije je popravila utisak i sa numerom „Inside out“ obezbedila mesto za četvrti krug takmičenja.

Danilo Simić je sa pesmom „Ljubavna“ izazvao pozitivne komentare žirija na izvođenje numere i dobio je svih pet glasova.

Marija Stanijanov je sa numerom „Without you“ i sa emotivnim izvođenjem numere dobila svih pet glasova.

Nikola Kitić je otpevao pesmu „Tajno moja“ sa kojom je pokazao da je napredovao u odnosu na predhodna izvođenja, dobio je svih pet glasova i prošao u sledeći krug.

Natalija Joksimović je otpevala pesmu „Jedan dobar razlog“ uz male sugestije žirija dobila je svih pet glasova i prošla u sledeći krug.

Indira Beriša je otpevala pesmu „Listen“. Na svoje izvođenje numere dobila je svih pet glasova. Žiri joj je uputio reči hvale i savete za dalji nastup.

Dimitrije Đorđević je otpevao pesmu „Vrati mi se nesrećo“ i podigao atmosferu u studiju. Izmamio je osmehe članovima žirija i dobio je svih pet glasova.

Anja Jestorović je sa numerom „Hajde da ludujemo“ podigla publiku na noge, dobila je pozitivne komentare žirija na izvođenje numere i nastup na sceni. Anja je takođe dobila svih pet glasova žirija.

– Tamara Paunović je otpevala pesmu „Sweet child of mine“ sa zamerkama žirija dobila je 4 glasa. Kroz baražni deo emijije sa numerom „Feeling good“ nije uspela da se izbori za sledeći krug.

Aleksa Vučković je sa numerom „Da te bogdo ne volim“ dobio ogroman aplauz i vrisak publike. Komenatri žirija su bili više nego dobri, dobio je svih pet glasova. Aleksa je ostavio jak utisak na žiri i definitivno je obeležio sedamnaestu emisiju.

Treći krug polako odmiče, takmičari su i spremniji i opušteniji u odnosu na predhodne krugove. Vrlo je neizvesno ko će poneti titulu „Pinkove zvezdice“. Za sada ostaje da nagađamo a takmičarima da poželimo sreću u daljem takmičenju.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login