Novak Đoković udebljiv i protiv Fernanda Verdaska na turniru u Dohi

TENIS  
Novak Đoković udebljiv i protiv Fernanda Verdaska na turniru u Dohi

SJAJNE VESTI IZ DOHE

Posle prvog trijumfa u ovoj sezoni nad Dastinom Braunom, Novak Đoković je bez problema pobedio i Fernanda Verdaska rezultatom 6:2 i 6:2.
Sjajna igra svetskog broja 1, ubedljiva i neumoljiva u većini meča, rezurtirala je, da za samo sat i 15 minuta igre, „Srpski ekspres“ prođe u četvrtfinale.
Tokom meča, Novak je pokazao nadmoć, a odao je utisak da je igrao samo onliko koliko mu je dovoljno za pobedu. Održavao je prednost, na momente dodavao gas i uzimao brejkove kada je to bilo potrebno i meč je priveo kraju.
Verdasko je u 7. gemu drugog seta „pokazao zube“ i pokušao da napravi preokret, ali protivnik sa druge strane, ovaj put, bio je Novak Đoković.

Pogledajte detalje iz meča Novaka i Verdaska:

Nole je sa ovom pobedom odbranio bodove i stvorio šansu da osvoji dodatne do kraja ovog turnira. Sledeći protivnik u četvrtfinalu je Argentinac Leonardo Majer inače 35. igrač na ATP listi. Meč bi trebao da počne danas u 17h.

Nole nije samo sjajan igrač, on je i sjajan čovek i uvek pokaže koliko voli svoju zemlju. Ovaj put je čestitao Badnji dan svima koji ga slave:

cestitka-novaka-djokovica-2016-pobeda-protiv-verdaska

Na žalost, na turniru u Brizbejnu, Viktor Troicki nije uspeo da pobedi Grigora Dimitrova. Pružio je Viktor sjajnu igru ali u drugom setu nije uspeo da slomi protivnika u taj brejku i tako produžio meč i u trećem setu izgubio. Rezultat je bio 7:5, 6:7 (6:8) i 2:6

SREĆNO NOLE!
SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Novak Đoković udebljiv i protiv Fernanda Verdaska na turniru u Dohi"

  1. Pingback: Novak savladao Majera sa 2:0 pa sa Berdihom igra polufinale Dohe | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login