Pinkove zvezdice, 18. epizoda: HIT večeri Marko Bošnjak i Martija Stanojković (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 18. epizoda: HIT večeri Marko Bošnjak i Martija Stanojković (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Osamnaesta emsija je ujedno prva emsija četvrtog kruga muzičkog talent showa „Pinkove zvezdice“. Početak četvrtog kruga je protekao u znaku fenomenalnih, pretalentovanih kandidata. Takmičari su uspeli da izazovu ogromno oduševljenje kod žirija i publike, a pojedini su im izmamili suze na oči. Žiri u istom sastavu kao i do sada, Hari, Jelena, Milan, Goca i Leontina, su imali zaista pretežak zadatak u odabiru kandidata koji će nastaviti dalje takmičenje. Deset takmičara borilo se za prolazak u naredni krug, a njih osmoro je uspelo da se plasira u dalje takmičenje.

Evo kako je to izgledalo na sceni:

Sara Jorgačijević je otpevala pesmu „Big girls don’t cry“. Ona je veče otvorila sa pozitivnom atmosferom u studiju. Komenatri žirija su bili jako pozitivni, dobila je svih pet glasova žirija.

Marija Šimić je sa numerom „Next to me“ dobila kritike na izvođenje numere i 3 glasa od žirija. U bražnom delu emisije otpevala je pesmu „Virujen u te“ i uspela da popravi utisak, pa je obezbedila svoje mesto u petom krugu takmičenja.

– Ilma Gutić e otpevala pesmu „Un break my heart“ uz zamerke žirija dobila je 3 glasa. U baražu je otpevala „Zagrli“, ali nažalost nije uspela da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

– Maša Vujadinović je otpevala pesmu „You lost me“. Žiri je imao zamerke da njeno pevanje nije bilo ubedljivo kao i da je imala loš izbor pesme. Dobila je 4 glasa u baražu je otpevala pesmu „Jedan dobar razlog“ ali nije uspela da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

Veljko Čačić je sa numerom „Faktor rizika“ napravio atmosferu u studiju, od žirija je dobio ogroman aplauz. Svim članovima žirija se svidelo kako je Veljko izveo numeru, koliko je uložio truda u svoj napredak iz emsije u emisju. Dobio je svih pet glasova.

Katarina Dumančić je otpevala pesmu „Born this way“. Publika je bila sve vreme na nogama, a žiri je uz aplauz i ovacije propratio njen nastup. Dobila je pregršt lepih komentara na svoje izvođenje numere i dobila je svih pet glasova.

Ivana Dimkovski je sa numerom „Call me maybe“ pokupila sve pozitivne komentare žirija na kompletan nastup, a pogotovu na svoj „slatki“ glas. Dobila je svih pet glasova žirija.

Teodora Tara Stojanović je sa numerom „The lazy song“ i sa svojim nastupom izmamila osmehe od žirija i publike. Uz ogroman aplauz i simpatične i pozitivne komentare dobila je svih pet glasova žirija.

Martija Stanojković je otpevala numeru „Writings on the wall“. Na prve taktove numere dobila je podršku uz aplauz od Goce i Milana. Pre početka refrena Martija je dobila svih pet glasova žirija. Tokom celog nastupa publika i žiri su aplaudirali a njeno izvođenje numere je bilo blago rečeno nestvarno. Po završetku pesme Goca je prišla Martiji na bini i uz suze uputila lepe reči. Martija je uspela da rasplače skoro sve u studiju. Od žirija je dobila samo reči hvale što je bilo i za očekivati.

Marko Bošnjak je sa numerom „Što te nema“ potpuno raspametio i rasplakao članove žirija i kompletan studio. Marko je dobio svih pet glasova već na prvim rečima numere. Ono što je Marko pokazao u izvođenju numere malo ko može. Od žirija je dobio očekivane komentare. Na svoj talenat, na svoj glas, na svoju pojavu i nastup na sceni je imao samo reči hvale.

„Nema ovde ništa racionalno. Meni je ovde sve iracionalno, kao i svako čudo. Čast mi je što sam tu i što si ti ovde sa nama i što smo svi svedoci jednog ovakvog svetskog čuda“ – rekao je kroz suze Milan.

Martija i Marko su obeležili početak četvrtog kruga „Pinkovih zvezdica“. Šta nas dalje očekuje ni sami ne možemo naslutiti posle ovakve emisije. Jedino šta možemo jeste da poželimo takmičarima svu sreću na nastupima.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login