Pinkove zvezdice, 19. epizoda: HIT večeri Darija Vračević sa numerom „Once upon a decembar“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 19. epizoda: HIT večeri Darija Vračević sa numerom „Once upon a decembar“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Kao što smo navikli u „Pinkovim zvezdicama“ i u drugoj emisiji četvrtog kruga bilo je dosta emocija i fenomenalnih nastupa. Devetnaesta emisija je pokazala ogroman rad, trud i napredovanje kod ovih mladih takmičara. Publika u studiju, kraj malih ekrana i žiri su propratili deset nastupa takmičara od kojih se njih osam plasiralo u peti krug takmičenja. Jelena, Goca, Milan, Hari i Leontina su imali, kao i u većini emisija, težak zadatak u odabiru njih osam koji nastavljaju takmičenje.

Na sceni su nastupili:

Elena Bimbilovska je sa numerom „Molitva“ dobila pozitivne komentare na izvođenje numere koja se tretira kao jedna od težih za izvedbu. Elena je otpevala pesmu na svoj način i od žirija je dobila svih pet glasova.

– Anđela Ercegović je otpevala pesmu „Da mi je da mi se vrati“, dobila je zamerke žirija na nesigurnost u pevanju i 4 glasa . U baražnom delu emisije sa numerom „Zauvek“ nije uspela da se izbori za sledeći krug takmičenja.

Sanja Savić je otpevala pesmu „Čuvam te“, a od žirija je dobila kritike na izvođenje numere koja je zvučala po njihovim rečima ravno i bez emocija. Dobila je 4 glasa, ali je popravila utisak u baražu sa numerom „Naša ljubav“ i obezbedila mesto za sledeći krug.

Ksenija Stanković je sa numerom „Back in black“ dobila ogroman aplauz od publike i žirija, pokupila je sve pozitivne komentare na kompletan nastup i svih pet glasova žirija.

Tamara Vujačić je otpevala pesmu „Men I feel like a woman“, napravila je pozitivnu atmosferu u studiju a žiri joj je uputio reči hvale na preciznost u pevanju,  izgled na sceni, glas i dobila je svih pet glasova.

Darija Vračević je sa numerom „Once upon a decembar“ oduševila kompletan studio , pre refrena je dobila svih pet glaova a po završetku nastupa je dobila ogroman aplauz. Žiri je bio više nego oduševljen sa njenin pevanjem i scenskim impresivnim nastupom. Darija je svakako obeležila devetnaestu emisiju.

Nejra Mekić je otpevala pesmu „Vrata od bola“, imala je sitnih zamerki na prenaglašenost nekih delova pesme i dobila je 4 glasa. U baražu je popravila utisak sa numerom „Ne dam na tebe“ i prošla u sledeći krug takmičenja.

– Mina Radulović je otpevala pesmu „The voice within“ koju je teže izvela zbog promuklosti, dobila je 4 glasa žirija kao i zamerke na pogrešan izbor pesme. U baražnom delu je otpevala „Radio svira za nas“, ali nije uspela da prođe u sledeći krug takmičenja.

Amna Alajbegović je sa numerom „When we were young“ pokupila sve najlepše komentare žirija i dobila je svih pet glasova. Pored promuklosti numeru je izvela besprekorno sa mnogo emocija i oduševila publiku i sve članove žirija.

Uroš Stanković je otpevao pesmu „23. prosinac“, publika je njegov nastup propratila aplauzom i ovacijama. Dobio je svih pet glasova žirija i male sugestije kao i sitne zamerke za prenaglašenost nekih delova pesme.

19. emisija je ostala za nama. Takmičari su u svakoj emsiji spremniji i opušteniji dok je žiriju sve teže i teže da napravi pravi izbor u odabiru boljih kandidata. Da li će i sledeća emsija biti puna iznenađenja ostaje da vidimo a takmičarima da poželimo sreću.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login