„Ja mogu sve“ – Druga polufinalna emisija (VIDEO)

MUZIKA  
„Ja mogu sve“ – Druga polufinalna emisija (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE UČESNICI MUZIČKOG SPEKTAKLA „JA MOGU SVE“

Spektakularni muzičko-scenski show „Ja mogu sve“ polako ulazi u završnicu. U ovoj drugoj polufinalnoj emisiji takmičari su imali poslednju šansu za ulazak u finale. Pet takmičara finalista će se boriti za glavnu nagradu od 20.000 evra.
Poslednja emsija pred veliko finale otvorena je plesnom numerom u kojoj je učestvovala i voditeljka Dragana Kosjerina. Kao i predhodna emisija i ova je emitovana uživo, ali to takmičare nije omelo da pokažu maksimalan trud i talenat.

Evo kako je to izgledalo

Teodora je otvorila emisiju sa pesmom „Mito, bekrijo“. Kao i do sada, podigla je publiku na noge i svakako pobrala najlepše komenatre žirija. Teodora je ovu numeru posvetila nastavnici Lejli Hot.

„Pokazala je da ide u velike visine, dopalo mi se i što je spojila sosinsku mirnoću i južnjačku vatru“ – pohvalio je Žika članicu svog tima.

– „Bend i vokali“ sa „Džegerovim pokretima“ prave pravi spektakl na sceni, što izaziva oduševljenje u studiju, a nakon nastupa su poručili:

„Nema finala bez ‘Benda i vokala’. Malo mi je bila gužva u „Vokalima“, ali kakvi su bili u prvoj emisiji, večeras su bili fenomenalni“ – kaže Rambo.

Kristina i Mira su sa numerom „All that jazz“ uložile maksimalan trud i dale sve od sebe da nastup izgleda fenomenalno. Žiri je bio očaran. Trud do kraja, idemo na Olimpijsko zlato, komentarisao je Rambo akrobatiku u numeri.

„Pahuljice“ su napravile pravi boom u studiju sa očaravajućim nastupom, eksplozijom boja na bini i sa neverovatno simpatičnom numerom „Under the sea“. „Pahuljice“ su obeležile ovu emisiju sa fantasičnim kompletnim nastupom. Reči hvale su dobile od Danice:

„Ako su nam deca ovakva treba da budemo srećni i ponosni.“

„Vi ste univerzalne ‘Pahuljice'“ – istakao je Konstantin.

„Ovo su jedine pahuljice koje greju“ – čestitao je Žika devojčicama na odličnom nastupu.

„Podsetile su nas da su deca“ – smatrao je Rambo.

Konstantinov tim su sa pesmom „Livin’ la vida loca“ doneli pravi latino duh u studio. „Tim povratka“ je zapalilo studio i žiri sa pozitivnom atmosferom. Od žirija samo reči hvale. Fantastično, ludilo na sve strane, istakao je Žika.

– Grupa „Do poslednjeg daha“ sa numerom „Hajde da se volimo“ takođe pravi pravu veselu atmosferu u studiju kao i predhodni takmičari.

„Verujem da ni sami nisu svesni koliku radost nam donose“ – hvalila je Danica članove svog tima.

„Oni mogu da izleče“ – rekao je predsednik žirija.

Pogledajte retrpospektivu koju je uradio RTS:

Gledaoci su glasali SMS-om. Za vreme glasanja publiku u studiju i kaj malih ekrana zabavila je grupa „Neverne bebe“, kao gosti polufinalne emisije.
Najmanje glasova publike imali su Kristina i Mira i grupa „Do poslednjeg daha“. Teodora se plasirala u finale, kao i „Bend i vokali“, „Pahuljice“, Kostin tim.
Dakle, u veliko finale šou-programa „Ja mogu sve“ plasirali su se Teodora Stanković, „Bend i vokali“, „Pahuljice“ i „Kostin tim“ kao i grupa „Do poslednjeg daha“.

Kristina i Mira ne idu dalje. Večerašnji pobednici su Kostin tim.

Ova emisija je pokazala da je vrlo neizvesno ko će odneti titulu pobednika. Šta nas dalje očekuje saznaćemo već sledeće nedelje u isto vreme, a do tada možemo samo nagađati ko bi to mogao da bude.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login