Prvi dabl-dabl u NBA za Bobana Marjanovića

KOŠARKA  
Prvi dabl-dabl u NBA za Bobana Marjanovića

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

„Bobinacija“, „Bobinator“, „Bobi“, „Boban Marjanović“! Sve su ovo reči koje kruže društvenim mrežama i u salama gde igra naš gorostasni centar Boban Marjanović. Sa svojom ekipim San Antonio Sparsima gospodari terenima. Učinak Sparsa u ovoj sezoni je izvanredan – 37 pobeda do sada, a „ludi Srbin“ Greg Popovič sve više vremena daje Bobiju i on to opravdava na najbolji mogući način. Možda je Bobijeva zvezda vodilja tako htela, Dankan i Parker ne mogu na teren, pa je došlo vreme za Bobija!

San Antonio je prilično lako savladao Finiks rezultatom 117:89, a Bobanu Marjanoviću ovo je bio prvi „dabl-dabl“ u NBA ligi. Na terenu je proveo 21 minut i postigao 17 poena (6 od 10 iz igre i 5 od 6 bacanja) uz 13 asistencija. Interesantan podatak da je i u prethodnom duelu sa Finiksom pružio sjajnu partiju.

Pogađao je Bobi iz veoma teških pozicija, i bio ubdeljiv u svom nastupu. Čak je i poljubio parket u jednoj situaciji, što je navijače oduševilo. Da sve ne bude tako sjajno pobrinuo se Aleks Len koji je zakucao preko našeg centra.

Puno komentara je ovih meseci od strane navijača, a najupečatljiviji je:

„Boban je ubedljivo najbolji košarkaš San Atnonija, samo što još to ne zna!“

A neki navijača otišli su malo dalje pa su rekli da će Boban Marjanović biti najtraženiji igrač na leto, jer je Greg Popovič od njega napravio zver.

Pogledajte neke detalje iz meča i kako je Marjanović viđen okom kamere:

U porazu Denvera od Memfisa, Nikola Jokić je pružio dobru igru. Bio je u startnoj petorci i odigrao je 13 minuta. Uspeo je da ubaci 9 poena uz šut iz igre 2 od 3, a slobodna bacanja sa 100% učinkom – 5 od 5. Ostvario je i 2 skoka, jednu asistencije i jednu ukradenu loptu.

Rezultati:

Denver – Memfis 101:102
Klivlend – LA Klipers 115:102
Nju Orleans – Detroit 115:99
Sakramento Atlanta 91:88
Finiks –
San Antonio 89:117

BRAVO BOBI! BRAVO NIKOLA!
SAMO NAPRED!

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Prvi dabl-dabl u NBA za Bobana Marjanovića"

  1. Pingback: Sjajne vesti - Događaji koji su obeležili januar 2016. godine - Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login