Rekonstruisana sportska hala u Bajinoj Bašti

OSTALI SPORTOVI, UREĐENJE GRADOVA  
Rekonstruisana sportska hala u Bajinoj Bašti

SJAJNE VESTI IZ BAJINE BAŠTE

Posle 30 godina čekanja i nadanja tog 17. januara ove godine građani Bajine Bašte su dobili priliku da uživaju u sportskim manifestacijama u novoj hali. Naime, zahvaljujući Ambasadi Kraljevine Norveške i Vladi Republike Srbije, koji su prepoznali sportski duh blizu 10.000 građana ovog grada Zlatiborskog okruga, izvršena je rekonstrukcija postojeće sportske hale.
Ovom prilikom je urađena sanacija krova, unutrašnji molerski radovi, opremanje mokrih čvorova, oblaganje hale aluminijumskim panelima i prilagođavanje ulaza za osobe sa invaliditetom sa uređenim parking prostorom. Podloga ove hale je ostala nepromenjena, obložena parketom sa tribinama na jednoj strani koje primaju 1050 gledalaca. Tu takođe postoji i opremljena teretana sa dovoljnim brojem svlačionica. Posao rekonstrukcije je, nakon sprovedenog tendera, poveren lokalnoj firmi Rolomatik doo, a posao je vredan oko 33 miliona dinara.

Samom činu otvaranja su prisustvovali pretstavnici Ambasade Kraljevine Norveške i nadležnog ministarstva, a tom prilikom je odigrana revijalna fudbalska utakmica između lokalne ekipe i ekipe glumaca iz filma „Montevideo“ uz prisustvo oko 2.000 ljudi.

Želimo da napomenemo da su ovom prilikom stanovnici Bajine Bašte još jednom dokazali svoju humanost prikupljajući sredstva za lečenje malog Despota Lazića iz Bajine Bašte, koji boluje od retke genetske bolest.

BRAVO ZA GRAĐANE BAJINE BAŠTE!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login