„Srpski ekspres“ stigao u polufinale. Novak lako protiv Nišikorija

TENIS  
„Srpski ekspres“ stigao u polufinale. Novak lako protiv Nišikorija

SJAJNE VESTI IZ MELBURNA

Naš teniser, Novak Đoković lako je došao do pobede protiv Keija Nišikorija, rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 6:2 i 6:4. Ovom pobedom Nole se plasirao u polufinale Australijan opena 2016 gde će za finale grend slema igrati protiv starog znanca Rodžera Federera. Švajcarac je bio bolji od Tomaša Berdiha – 3:0.

Nišikori je bio „lak plen“ za svetskog broja 1. Pred sam meč obojica tenisera su bila uzdržana od preteranih komentara, pa se nije moglo utvrditi da li će Nišikori pružiti jak otpor. Nije se ponovila 2014. godina i polufinale US Open-a kada je Japanac slavio svoju važnu pobedu. Ovaj put, srpski teniser je do pobede došao veoma ubedljivo, a na terenu je viđeno puno atrakcija od kojih je jedna od njih kod publike izazvala veliko oduševljenje pa su svi ustali i nagradili Novakov potez.
Nišikori je igrao prilično napadački pa je u nekim momentima delovalo kao da će meč biti pun neizvesnosti, ali je Novak ipak pokazao zašto je on broj 1 na svetu.

Okršaj u poludinalu sa Rodžerom Federerom označiće tenisera koji je spremniji na samom početku godine i može predstavljati pokazatelj ko će ove godine vladati na ATP listi. Nadamo se da će Nole, i ove godine, poneti tu laskavu titulu i da će pružiti još bolju igru. Da li je to moguće videćemo u nastupajućem periodu.

Pogledajte kako je bilo na meču Novaka i Nišikorija:

NAPRED NOLE!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login