Pinkove zvezdice, 20. epizoda: HIT večeri Katarina Zdravković sa numerom „Zlatni dan“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 20. epizoda: HIT večeri Katarina Zdravković sa numerom „Zlatni dan“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Muzičko takmičenje „Pinkove zvezdice“ se uveliko zahuktalo. Kandidati praktično ostavljaju bez daha kako žiri tako i publiku. Dvadeseta emisija je bila prepuna pozitivnih komentara i prelepih interpretacija. Deset takmičara su pred žirijem i publikom dali sve od sebe kako bi obezbedili mesto u petom krugu takmičenja. Teškom odlukom čuvene petorke koju čine Jelena, Goca, Leontina, Hari i Milan, njih osam je uspelo da prođe dalje. Svoje umeće pevanja na sceni su pokazali:

– Anđela Graovac je otpevala pesmu „Jovano Jovanke“, od žirija je dobila četiri glasa i sitne zamerke na interpretaciju koja je po njihovom mišljenju izvedena bez ukrasa. U baražnom delu je otpevala „Jano mori“ ali nije uspela da prođe dalje.

Teodora Jelić je sa numerom „Donna con te“ takođe dobila četiri glasa, a prema rečima žirija ova pesma je za nju bila preteška i preveliki zalogaj. U baražu je otpevala „All of me“ i uspela da popravi utisak i prođe u dalje takmičenje.

Sebastijan Nađ je sa numerom „Take me to cruch“ iznenadio i publiku i žiri sa izborom pesme. Dobio je svih pet glasova i ogroman aplauz po završetku numere. Pobrao je sve lepe komentare na boju glasa, na izbor pesme i kompletan nastup.

Lazar Parežanin je otpevao pesmu „Ti samo budi dovoljno daleko“ sa mnogo emocija. Po završetku pesme kompletan studio je aplaudirao, a žiri je bio više nego oduševljen sa Lazarovim napredkom i izvođenjem numere. Dobio je svih pet glasova.

Katarina Zdravković je sa numerom „Zlatni dan“ izazvala ogroman vrisak i aplauz publike. Kao što se i očekivalo dobila je svih pet glasova. Žiri je samo imao reči hvale. Uz mnogo komplimenata za nastup na sceni i izvođenje numere Katarina je obeležila dvadesetu emisiju.

– Sara Zdravković je sa numerom „Material girl“ dobila četiri glasa. Komentari žirija su bili solidni, uputili su kritike na neubedljivost u pevanju. U baražnom delu emsije sa numerom „Read all about it“ nije uspela da prođe u nastavak takmičenja.

Eva Manić je sa pesmom „The edge of glory“ dobila četiri glasa od žirija. Komentar žirija je bio da je pesmu otpevala agresivnije. Bražni deo emisije je za nju bio srećan i sa numerom „Jutro“ je obezbedila svoje mesto u petom krugu takmičenja.

Žarko Pribaković je otpevao pesmu „Žuta ruža sa Dunava“ i dobio je svih pet glasova od žirija. Komentari na izvođenje numere su bili pozitivni pogotovu na glas i način pevanja ove numere.

Nastasija Tintor je sa numerom „Hometown glory“ dobila svih pet glasova žirija. Njeno pevanje je bilo na jako zavidnom nivou. Žiri je uputio prelepe komentare na njeno perfektno pevanje.

Irnes Divljan je otpevao pesmu „Still got the blues“ sa kojom je dobio svih pet glasova. Svi članovi žirija bili su oduševljeni sa njegovom interpretacijom. Posebno je bio interesantan komentar Harija koji je rekao da bi sa njim snimio duet.

Četvrti krug se polako završava. Takmičari su sve bolji i dolaze iz emisije u emisiju sve spremniji. Žiriju nije ni malo lako u odabiru takmičara koji nastavljaju takmičenje. Vrlo je neizvesno ko će poneti titulu „Pinkove zvezdice“, možemo samo nagađati.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login